Torna

Oposicions CAIB 2018

Tornar al llistat de notícies

07/05/2018

Cos subaltern. Publicació llista provisional d'aprovats del primer exercici i convocatòria del següent exercici.

desc_7_punt.png07.05.2018: Cos subaltern. Publicació llista provisional d'aprovats del primer exercici i convocatòria del següent exercici.

 

Publicació de la llista provisional d'aprovats del primer exercici.

En data 7 de maig de 2018, es fa pública la llista provisional de persones aspirants que han superat el primer exercici de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, inclosa la reserva per a persones amb discapacitats, al cos subaltern de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Les persones interessades disposen d’un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà d'aquesta publicació per efectuar una reclamació o sol·licitar la revisió de l’exercici (del 8 al 10 de maig). 

Necessàriament, dins el termini dels tres dies esmentat, la sol·licitud de revisió s’ha d’avançar al Tribunal, una vegada registrat l’escrit, mitjançant fax (971 177 620) o el correu electrònic: <oposicions@caib.es>.

En un proper comunicat es farà pública la data de revisió, en funció del número de sol·licituds presentades.

Podeu consultar l'esmentada llista aquí:

En el cas que no aparegueu a la llista de persones que han superat el primer exercici, podeu saber quina és la vostra nota si anau a l'apartat Consulta personal (al menú de l'esquerra) en el Portal de l'opositor Pàgina Web.

 

desc_7_punt.pngConvocatòria del segon exercici.

El Tribunal anuncia la data del segon exercici, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, inclosa la reserva per a persones amb discapacitats, per al dia 16 de juny, a la seu del Campus de la Universitat de les Illes Balears i a les seus universitàries de Menorca (Can Salort, al carrer de Santa Rita, 11, d’Alaior) i d’Eivissa (antic edifici de la Comandància, al carrer del Calvari, 1, d’Eivissa). 

En un comunicat posterior s’establiran els torns, l’horari i la distribució d’aules.