Torna

Oposicions CAIB 2018

Novetats

desc_7_punt.png15.05.2018: Cos auxiliar. Llista definitiva de persones aspirants que han superat el primer exercici, i informe del Tribunal sobre la resolució de les al·legacions.

En data 15 de maig de 2018, es fa pública la llista definitiva de persones aspirants que han superat el primer exercici de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical, inclosa la reserva per a persones amb discapacitats, al cos auxiliar de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Arran de les revisions efectuades pel Tribunal qualificador s'han anul·lat les preguntes núm. 13 i 22 del qüestionari del torn lliure/ promoció interna creuada /personal laboral fix i la pregunta núm. 31 del qüestionari de promoció interna vertical.

Podeu consultar l’informe del Tribunal relatiu a les reclamacions formulades a la realització del primer exercici aquí PDF.

Per consultar la llista definitiva de persones que han superat el primer exercici, clicau a l'enllaç corresponent:

En el cas que no aparegueu a la llista de persones que han superat el primer exercici, podeu saber quina és la vostra nota si anau a l'apartat Consulta personal (al menú de l'esquerra) en el Portal de l'opositor Pàgina Web.

index.png