El conseller d'Habitatge i obres Públiques lliura les claus de vivendes protegidesa 27 famílies

 

• Hi ha 22 en règim de lloguer i, 4 lloguer amb opció de compra i 1 de compravenda
• Les promocions estan ubicades a Campos, Deià, Lloseta i a diferents zones de Palma

El conseller d’Habitatge i Obres Públiques, Jaume Carbonero, ha lliurat les claus de 27 habitatges protegits de l’IBAVI procedents de diferents promocions.

Han estat també presents en el director general d'Arquitectura i Habitatge, Casimir Godia i la gerent de l’IBAVI, Catalina Cladera.

En concret, les vivendes de lloguer es situen a diferents promocions que IBAVI posseeix a Palma, 14 són vivendes de segona ocupació, és a dir, habitatges ocupats que han quedat lliures una vegada s’ha exhaurit el termini de lloguer. Els llogaters hauran amb unes quotes mensuals entre 142 i 399 euros mensuals, en funció de les dimensions de les vivendes.

També se signaran 6 lloguers de la promoció que IBAVI té a Es Pil·larí, també de lloguer. En aquest cas es tracta de vivendes noves, amb aparcament, per les quals se pagarà una mitjana de 459 euros mensuals. Aquests pisos tenen tres habitacions i tenen aparcament vinculat.

I també se lloguen 2 vivendes són d’una promoció de nova construcció a Campos, pels quals s’haurà d’abonar un lloguer entre 370 i 475 euros al mes pel lloguer de la vivenda i un aparcament vinculat. Un d’aquests habitatges té 70 m2 i l’altre, en té 80 m2.

Per altra banda, una família rebrà les claus d’un habitatge en règim de lloguer amb opció de compra a una promoció de Lloseta, pel qual els llogaters desemborsaran 395 euros al mes, quota que inclou també una plaça d’aparcament.

En aquest mateix règim també signen 3 famílies per uns pisos de Pil·larí, pels quals hauran de pagar cada mes quotes d’ aproximadament 645 euros. Tenen 3 habitacions i plaça d’aparcament.

I en règim de compravenda, se lliuren les claus d’un habitatge a Deià, per un import de 174.643 euros.
    

1.jpgJaume Carbonero amb les famílies que han rebut les claus de les seves noves llars