Torna

INFOJOVE

Trobades Cibermentores 2022

desc_TROBADES 2022 (1).png

Enguany es reprenen les Trobades de persones cibermentores en format presencial, amb la participació dels 27 Instituts d'Educació Secundària (veure doc. adjunt) de Mallorca i Eivissa que participen en el programa el curs 21/22. En total més de 600 alumnes hi assistiran dividits en 5 trobades que es celebraran al Casal de Colònies de la Colònia de Sant Pere els propers 21, 29 i 31 de març i 5 i 7 d'abril. L’objectiu general d’aquestes trobades és seguir empoderant als cibermentors i cibermentores en la seva tasca de promoció d'un bon ús de les noves tecnologies, així com la prevenció i detecció del ciberbullying, o altres conductes no adequades entre els seus companys i companyes. 

Els instituts que participen enguany a les trobades són: IES Emili Darder, IES Manacor, IES Porreres, IES Capdepera, IES Porto Cristo, IES Albuhaira, IES Can Peu Blanc, IES Berenguer d'Anoia, IES Binissalem, Es Liceu, IES Llucmajor, IES Puig de sa Font, IES Son Pacs, IES Santa Maria, IES Arxiduc Lluís Salvador, IES Josep Maria Llompart, IES La Ribera, IES Josep Font i Trias, IES Josep Sureda i Blanes, IES Son Ferrer, IES Antoni Maura, IES Bendinat, CIDE, IES Blanca Dona, IES Isidor Macabich, IES Ses Estacions i IES Sineu. 


Dia de la Internet Segura

desc_Cartell Internet Segura.png

El pròxim dimarts 8 de febrer se celebra el Dia de la Internet Segura. Coincidint amb l'efemèride,la Comissió d’Internet Segura del Govern de les Illes Balears i l'Institut Balear de la Joventut han organitzat la jornada en línia "Internet Postcovid: Amenaces i oportunitats". La jornada està adreçada a professionals, famílies i persones interessades i tendrà lloc el mateix dimarts 8 de 19 a 20:30 hores.

Podeu accedir-hi des d'aquest enllaç.

Aquí trobareu tota la informació detallada.

 


Aquestes festes... 

desc_NADAL SALUT .pngdesc_NADAL TEMPS .pngdesc_NADAL COMUNICAT.png

desc_NADAL GENEROSITAT.png

desc_NADAL TENDRESA.png


Nova campanya: canvi climàtic

desc_Salvar_terra.JPG

VEURE LA CAMPANYA


Nova campanya: Primera feina

desc_portada_primera_feina0.jpg

VEURE LA CAMPANYA


Nova campanya del projecte Vida Digital + Segura: dona i ciència

desc_podem.jpg

VEURE LA CAMPANYA


17 d'abril, Dia de la Informació Juvenil

Dimecres 17 d'abril es celebra, des de fa tretze anys, el Dia Europeu de la Informació Juvenil, una jornada que reivindica la importància d'acompanyar els i les joves en el seu camí cap a l'emancipació, mitjançant la informació, l'orientació, l'assessorament i la formació en els temes del seu interès. 

Enguany, juntament amb la resta de països europeus, el celebram amb la campanya #mindmymind que posa l'èmfasi en el benestar emocional i mental dels joves en un any que ha estat difícil per a tota la població però especialment per ells i elles.

desc_17abril2021.jpeg