Funcionament de les jornades

 

Per posar-vos un poc en context, l’estructura de les Jornades és primordialment pràctica. Es faran dues conferències que coincidiran amb l’obertura i la cloenda de l’esdeveniment.

Després de la primera conferència inaugural, s’iniciaran quatre tallers simultanis que fareu segons la vostra preferència, en els que es tractaran temes diversos que poden ser de gran utilitat. Cada participant es podrà inscriure a  tres d’aquests tallers, que s’assignaran per estricte ordre d’inscripció. Degut a això, us demanam que faceu la inscripció el més aviat possible. La capacitat de cada taller no és exactament la mateixa, ja que depèn de la seva dinàmica i les preferències dels ponents que els impartiran.

Respecte a l’accés als tallers, només podran accedir-hi les persones que  estiguin prèviament apuntades i que constin en el full d’assistència, pel que també us demanam màxima puntualitat a l’hora de començar, ja que en cas contrari us podrien negar l’accés.

Confiam que, com ha succeït en les darreres edicions, aquestes Jornades siguin un punt de trobada entre els tutors de diferents centres i que serveixin posar en comú la manera de fer de cada Unitat Docent Acreditada de les Illes Balears, consolidant així la vostra tasca, que avança a passes enormes gràcies al vostre interès i a la vostra participació. Esperam que junts estimulem i afavorim la realització de noves iniciatives que impulsin la millora de la Formació Sanitària Especialitzada de les Illes Balears.

Gràcies a totes i tots pel vostre interès i pròxima assistència!