LOGO CAIB
24 gener 2018 | <9ªL> Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

La Conselleria de Medi Ambient reconeix els centres ecoambientals de Formentera del curs 2016-2017 NNota Informativa

Foto de noticia

La Conselleria de Medi Ambient reconeix els centres ecoambientals de Formentera del curs 2016-2017

Dos centres escolars de Formentera han rebut avui el reconeixement com a centre ecoambiental per part de les conselleries de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, i Educació i Universitat. El Centre d’Educació Infantil i Primària Mestre Lluís Andreu ha rebut el guardó de centre ecoambiental pel seu projecte centrat a treballar les temàtiques de residus, aigua i hort escolar. Per altra banda, l’Institut d’Educació Secundària Marc Ferrer ha rebut el certificat de participació en el Programa de Centres Ecoambientals, ja que segueix vigent aquest guardó ecoambiental. El centre esmentat desenvolupa un projecte ambiental en què es treballen les temàtiques de residus, energia i canvi climàtic, consum responsable, biodiversitat i hort escolar.
 
El director general d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó, acompanyat de la delegada territorial a Eivissa i Formentera de la Conselleria d’Educació i Universitat, Margalida Ferrer, han visitat els dos centres per fer entrega del reconeixement a l’equip directiu, els coordinadors ambientals i un grup d’alumnes.
 
El Govern de les Illes Balears ha reconegut 123 centres escolars de les Illes Balears dins el Programa de Centres Ecoambientals, que té com a objectiu assolir bones pràctiques ambientals i seguir l’objectiu marcat per l’Agenda 21 d’impulsar l’educació ambiental en els centres.