9 febrer 2020 <10aL>Conselleria de Salut i Consum

Els resultats confirmen que l’home en investigació i ingressat a Son Espases té coronavirus 2019-nCoV, mentre que la dona i les filles han donat negatiu i es troben asimptomàtiques NNota Informativa

Els resultats confirmen que l’home en investigació i ingressat a Son Espases té coronavirus 2019-nCoV, mentre que la dona i les filles han donat negatiu i es troben asimptomàtiques

 

Els resultats han confirmat que l’home ingressat i en investigació a l’Hospital Universitari Son Espases està afectat per coronavirus 2019-nCoV, mentre que la dona i les filles han donat negatiu i estan actualment asimptomàtiques.

Els resultats de les proves enviades al laboratori del Centre Nacional de Microbiologia, de l’Instituto de Salud Carlos III, han arribat de matinada i ja han estat comunicats als afectats.

Així mateix, ja s’ha iniciat l’estudi de casos que hagin pogut tenir contacte amb l’home.

La Conselleria de Salut i Consum demana respecte absolut cap a la privacitat de les persones.

A les 12.00 hores responsables de la Conselleria actualitzaran la informació a la sala d’actes de l’Hospital Universitari de Son Espases.

Així mateix, es vol traslladar un missatge de tranquil·litat i de confiança en la tasca que desenvolupen tots els professionals de la salut i en la feina estreta i coordinada amb el Ministeri de Sanitat.

Cal recordar que davant qualsevol dubte, la població es pot dirigir al servei d’atenció telefònica 061 Salut Respon.