LOGO CAIB
Contingut
23 febrer 2021Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per a demà PPrevisions

Previsions per a demà

Actes programats

1)11:00h

VISITA ITS CONTENIDORS INTEL·LIGENTS

Dia: Dimecres, 24 de febrer
Hora: 11h
Lloc: Wireless DNA. Carrer Sophia Germain. Parc Bit, Palma

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, el director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, i la directora general de Turisme, Rosana Morillo, visitaran l'empresa Wireless DNA, que ha desenvolupat un projecte d'economia circular, finançat a través de l'Impost de Turisme Sostenible (ITS), consistent en el pesatge continu de residus per millorar-ne l'eficàcia de la gestió.

Contacte: Neus Suñer (681 11 44 80)

2)12:00h

EXPORTACIÓ DE PATATA AL REGNE UNIT
 

Dia: Dimecres, 24 de febrer
Hora: 12 hores
Lloc: conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació. Carrer d'Eusebi Estada, 145. Palma

 

La consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, i el director general d'Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural, Fernando Fernández, al costat dels principals exportadors de patata a l'illa, compareixen davant els mitjans per a explicar els avanços en la negociació de l'exportació de la patata al Regne Unit.

3)13:00h

CONSELL ECONOMIA SOCIAL I COOPERATIVISME

Dia:  dimecres, 24 de febrer
Hora: 13h (mitjans gràfics). En acabar la reunió, s'atendrà als mitjans (hora estimada 14h)
Lloc: Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball (c/ Montenegro, 5)

 

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, presidirá la reunió del Consell d'Economia Social i Cooperativisme. El director general de Promoció Econòmica, Economia Social i Circular, Manel Porras, al costat de la directora general de Treball, Virginia Abraham, acompanyaran al conseller. Assistiran de manera presencial, Malena Riudavets (UCTAIB) i Jeroni Valcaneras (UCOTRAIB). De manera telemàtica participaran a la reunió representants d'UCABAL, CCOO, REAS, Cáritas, la UIB i el Consell de Menorca.

Després de la reunió, els participants atendran als mitjans interessats.

4)15:45h

INICI DEL PROJECTE PEDRES DE LA MEMÒRIA

Dia: dimecres, 24 de febrer de 2021
Hora: 15:45 h
Lloc: Carrer de l’Almudaina, 15, Artà.

El secretari autonòmic de Sectors Productius i Memòria Democràtica, Jesús Jurado, el batle d'Artà, Manolo Galán i la presidenta de l'associació Memòria de Mallorca, Maria Antònia Oliver assisteixen a la instal·lació de les primeres Pedres de la Memòria al municipi d'Artà. Són les primeres llambordes que es col·loquen de les 97 que està previst s'instal·lin en homenatge a víctimes del franquisme i del nazisme de les Illes Balears dins el projecte internacional Stolpersteine.

 

5)18:45h

COVID-19

Dia: dimecres, 24 de febrer

Hora: 18.45 h

Lloc: seu de la Conselleria de Salut (Pl. Espanya, 9)

 

La Consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, oferirà declaracions després de la reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut que convoca el Ministeri de Sanitat amb la participació de  les comunitats autònomes.