11 març 2020 Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització

Ajornades totes les proves d'oposicions a la Comunitat Autònoma convocades per als propers 30 dies NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Ajornades totes les proves d'oposicions a la Comunitat Autònoma convocades per als propers 30 dies

L’EBAP informarà de la nova data dels exàmens ajornats al més aviat possible

 

En línia amb les indicacions del Ministeri de Política Territorial i Administracions Públiques, la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització anuncia que queden ajornades totes les proves d’oposicions als cossos de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que estan convocades per als propers 30 dies i durant el temps que sigui precís.

Actualment, les Illes Balears es troben en una fase de contenció simple, no reforçada. Tot i així, per responsabilitat, s’ha decidit extremar les mesures pel fet de ser una comunitat insular, sempre seguint criteris tècnics i en consens amb el Govern de l’Estat.

Les proves ajornades són les següents:

- 1er examen al Cos auxiliar (previst per al 21/3/20), al qual estaven convocades 3.299 persones a Mallorca, 227 persones a Eivissa i 179 a Formentera

- 1er examen al Cos de gestió (previst per al 4/4/20), al qual estaven convocades 817 persones a Mallorca, 10 a Menorca i 9 a Eivissa

La Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització lamenta les molèsties que aquest ajornament pugui suposar a les persones aspirants. En cada cas, l’EBAP informarà sobre la nova data de convocatòria de les proves al més aviat possible.