LOGO CAIB
Contingut
15 març 2022Conselleria de Salut i Consum

El Vacubús de Salut s’instal·la a Artà NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El Vacubús de Salut s’instal·la a Artà

El vehicle serà a la plaça del Conqueridor des de demà fins a diumenge, dia 20 de març

El Vacubús de Salut arriba a Artà per administrar vaccins contra la COVID-19. El vehicle  s'instal·larà demà a la plaça del Conqueridor, 13, i estarà operatiu de les 9.30 a les 18.30 hores fins a diumenge, dia 20 de març.

 

Les persones que encara no estiguin vaccinades podran rebre la primera dosi sense haver de demanar cita i les persones que encara no han rebut la tercera dosi també podran acudir al Vacubús sense cita.

 

L'objectiu de Salut és incrementar el percentatge de vaccinació entre la població i posar a l'abast dels ciutadans totes les facilitats per rebre el vaccí.

 

El bus comptarà amb una infermera i una tècnica en cures auxiliars d'infermeria d'Atenció Primària de Mallorca i un auxiliar de serveis de GSAIB.

 

En total, en el Vacubús s'han administrat ja 5.872 vaccins contra la COVID-19, des que es va posar en funcionament. L'autobús ja ha estat instal·lat a l'Estació Intermodal de Palma, a Inca durant el Dijous Bo, en el centre comercial FAN Mallorca en dues ocasions, en el Mercadona de Son Caliu, a la plaça d'Espanya de Palma durant les festes de Nadal, a l'aparcament del supermercat Eroski de Manacor i de sa Pobla, a l’encant de Consell, a la plaça de l’Orgue, d’Inca, a l'aparcament del supermercat Eroski de Cala d’Or, de nou a la plaça d'Espanya de Palma i a l'aparcament del supermercat Eroski del Port d’Alcúdia.