10 novembre 2021 <10aL>Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura

Comença el termini d'inscripció a les proves de llengua catalana de la DGPL NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Comença el termini d'inscripció a les proves de llengua catalana de la DGPL

La convocatòria serà al gener de 2022 i hi haurà una altra al maig

La Direcció General de Política Lingüística ha obert el termini per inscriure's a les proves de de llengua catalana de la convocatòria de gener de 2022. Des d'aquest dijous 11 i fins al dia 24 de novembre es podrà dur a terme la inscripció, que es recomana fer per via telemàtica a través del web dgpoling.caib.cat. En aquesta adreça i també en el telèfon 012, es pot consultar tota la informació relativa a les proves.

Les proves es duran a terme a Eivissa, Formentera, Inca, Manacor, Maó i Palma a final de gener i principi de febrer. S'avaluaran els nivells A2, B1, B2 i C1 i només es poden inscriure a les proves d'un sol certificat. Per inscriure's als certificats no s'ha d'acreditar cap nivell anterior. Així mateix, la Direcció general de Política Lingüística ja ha fixat el calendari de la propera convocatòria, en la qual hi haurà proves de tots els nivells que es faran entre els mesos de maig i juny.

Aquesta convocatòria serà la tercera que es fa durant la pandèmia de la covid-19 i, com en les altres dues ocasions, suposa un esforç extraordinari per la situació excepcional. Precisament per això, la Direcció general de Política Lingüística podrà modificar les bases de la convocatòria si les circumstàncies ho requereixen.