LOGO CAIB
Contingut
16 octubre 2021Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura

L’Estació d’Investigació Jaume Ferrer farà dijous una jornada de portes obertes NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

L’Estació d’Investigació Jaume Ferrer farà dijous una jornada de portes obertes

La institució fa balanç de més d’una dècada de funcionament

El proper dijous capvespre, a partir de les 16 h, tendrà lloc una jornada de portes obertes a l’Estació d’Investigació Jaume Ferrer (EIJF), situada a La Mola, Menorca. Serà una activitat en la qual els investigadors responsables dels diferents programes de seguiment científic donaran a conèixer al públic assistent els principals resultats de la seva tasca.

Presidiran la visita el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears, Miquel Company; el director del Centre Oceanogràfic de les Balears (IEO), Toni Quetglas, i el Coronel de Cavalleria del Consorci Militar de Menorca, Víctor Manuel Herrero.

L’any 2021, després de gairebé 12 anys de funcionament, l’EIJF és una institució d’investigació consolidada que disposa ja d’una sèrie de dades històriques obtingudes a partir del seguiment científic que es fa del medi marí de Menorca. En aquest sentit, cal destacar la Importància de disposar de relacions temporals de dades tan llargues sobre recerca en la mar menorquina. 

Actualment, i després de dos convenis finalitzats, és a punt de signar-se’n un tercer amb la visió de continuar el seguiment científic i de convertir l’EIJF en un centre de recerca de referència que generi coneixement que pugui ser d’utilitat a l’hora de donar suport a les decisions de gestió del medi natural.