3 d’agost 2021 <10aL>Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura

Els centres i els torns de les proves de català ja són públics NNota Informativa

Els centres i els torns de les proves de català ja són públics

És la segona convocatòria organitzada enguany per la DGPL

La Direcció General de Política Lingüística ha fet pública l’assignació del centre i del torn d’entrada de les proves de català de la convocatòria de setembre. Es tracta de la segona convocatòria de proves de llengua catalana que es fa durant l’any 2021, després de la que va tenir lloc durant els mesos de gener i febrer. S’han convocat tots els nivells i es faran a totes les illes. 

La informació s’ha publicat al web de la Direcció General (dgpoling.caib.cat). És important consultar el centre assignat en el cas de Palma per als nivells C1 i B2, ja que hi ha dos centres on es duran a terme les proves. La Direcció General recorda que cal dur el document d’identitat i haver estat admès a la convocatòria. També és important tenir en compte que totes les persones que es presentin a les proves escrites seran convocades a la prova oral. La informació relativa als centres i els torns de les proves orals es farà pública a partir de setembre, tal com està fixat en el calendari de la convocatòria. 

S’ha elaborat un estricte protocol de mesures per evitar el contagi per covid-19, com ja succeí en les proves de gener de 2021, en les quals no hi ha constància de cap contagi. Per això, és important respectar les mesures del protocol. El fet de dur a terme dins el mateix any dues convocatòries amb proves de tots els nivells i durant la pandèmia ha suposat un important esforç de feina i pressupostari per a la Direcció General de Política Lingüística.