LOGO CAIB
Contingut
26 abril 2021Conselleria d'Educació i Formació Professional

El conseller March visita la competició Balearskills al CIFP Juníper Serra de Palma CConvocatòria

Foto de noticia

El conseller March visita la competició Balearskills al CIFP Juníper Serra de Palma

BALEARSKILLS MALLORCA

 

Dia:dilluns, 26 d'abril de 2021
Hora:15 hores
Lloc:CIFP Juníper Serra. Camí de son Cladera. Palma

Dilluns, 26 d’abril, el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat  del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, assistirà a les proves de competició de Formació Professional Balearskills 2021 que tendrà lloc al CIFP Juníper Serra en les modalitats de Reparació de carrosseria, Tecnologia de l’automòbil, Pintura de l’automòbil i Servei restaurant i bar.

Balearskills és la competició per excel·lència dels alumnes de formació professional de diferents especialitats que té lloc a les Illes Balears a partir de proves pràctiques dissenyades pels coordinadors de cada modalitat. Enguany presenta importants novetats respecte d’edicions anteriors atesa la incorporació d’una nova modalitat, recepció hotelera; a més de la celebració de proves a Eivissa i Menorca. Així, es faran competicions en 16 modalitats, que són totes a les que pot participar l’alumnat de les Illes Balears per l’oferta actual de cicles. 
 
64 alumnes de 27 centres de les Illes Balears competiran fins el proper 18 de maig en el Balearskills amb l’objectiu de demostrar les seves habilitats adquirides al llarg del seu cicle.