9 d’abril 2021 <10aL>Conselleria d'Afers Socials i Esports

Afers Socials i Esports treu a licitació per més de 10,3 milions d'euros la construcció de la nova residència de Maó NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Afers Socials i Esports treu a licitació per més de 10,3 milions d'euros la construcció de la nova residència de Maó

El nou edifici disposarà de 120 places per a gent gran amb dependència

La Conselleria d’Afers Socials i Esports ha publicat al Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE) la licitació de les obres per a la construcció de la nova residència del Quarter de Santiago de Maó. El nou edifici que comptarà amb 120 places per a persones majors dependents preveu donar resposta a les necessitats actuals en matèria d'assistència i atenció a la gent gran i afrontar les necessitats futures.

La nova residència estarà ubicada en el nucli urbà de Maó, en concret a l'antic Quarter de Santiago. El projecte s'adapta a l'entorn i tendrà una superfície construïda de 6.803 metres quadrats repartits en planta baixa, dues plantes pis i aparcament de servei en el soterrani.

El cost previst de l'obra és de 10.374.954 euros dels que un 90,31 per cent (9.369.640 euros) els aporta la Conselleria d'Afers Socials i Esports. L'Ajuntament de Maó aporta un 5,83 per cent de l'obra (que són 605.313 euros) i el Consell Insular de Menorca n'aporta el 3,86 per cent (400.000 euros). A part del Consell de Menorca també s'encarregarà d'assumir el cost del mobiliari.

El termini de presentació d'ofertes acaba el proper 12 de maig.

Aquesta nova residència per a persones grans dependents s'integrarà dins la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència.