9 desembre 2020 Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca

S'obre un termini extraordinari d'esmena de la inscripció a les proves de català a causa d'una incidència telemàtica NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

S'obre un termini extraordinari d'esmena de la inscripció a les proves de català a causa d'una incidència telemàtica

Serà vigent des d'aquest dimecres i fins a a el dia 15 de desembre per a aquells usuaris no van poder completar el registre després de fer el pagament de la taxa

La Direcció general de Política Lingüística obre un termini extraordinari d'esmena per a les persones que no van poder acabar correctament el tràmit telemàtic d'inscripció a les proves de nivell de llengua catalana de gener de 2021. A causa d'aquesta incidència, hi ha persones que van realitzar el pagament però les seves dades no consten ni en la llista d'admesos ni en la d'exclosos publicada el 27 de novembre.

L'única solució perquè aquestes persones constin en la llista definitiva d'admesos a les proves de llengua catalana és que aportin les seves dades d'inscripció, juntament amb la resta de documentació necessària. Així, del 9 al 15 de desembre s'obre un termini extraordinari d'esmena. El tràmit corresponent està disponible en dgpoling.caib.cat.

Queden excloses d'aquest termini extraordinari les esmenes de documentació de les persones que consten en la llista provisional d'exclosos, i també de qualsevol altra circumstància o tràmit que no s'hagi dut a terme en el termini d'inscripció.