30 desembre 2019 Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat

Concert d'Any Nou doble de l'Orquestra Simfònica a Palma i Manacor NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Concert d'Any Nou doble de l'Orquestra Simfònica a Palma i Manacor

La soprano Susana Cordón interpretarà juntament amb la Simfònica algunes de les àries més conegudes de J. Strauss; F. Lehár i G. Giménez, entre d'altres

L'Orquestra Simfònica Illes Balears rep el 2020 amb un concert extraordinari l'1 de gener de 2020, a les 20:00 h, al Palau de Congressos de Palma amb repetició el 2 de gener, a les 19:30 h, a l'Auditori de Manacor. És un concert per a tota la família en què la soprano Susana Cordón interpretarà juntament amb la Simfònica algunes de les àries més conegudes de J. Strauss; F. Lehár i G. Giménez, entre d'altres. El repertori estarà dirigit pel mestre José Miguel Perez-Sierra.

El programa serà el següent: Die Fledermaus (El Ratpenat), Obertura de Johann Strauss; Vilja-Lied, La viuda alegreFranz Lehár; El barbero de Sevilla, OberturaGioacchino Rossini; 'Casta diva' Norma de Vincenzo BelliniOhne Bremse (Sense fre), Polka d'Eduard Strauss; Wiener Blut (Sang vienesa), Vals de Johann Strauss; La boda de Luis Alonso, Intermezzo de Gerónimo Giménez; "De España vengo" El niño judío de Pablo Luna; Vals de l'Emperador de Johann Strauss; "Meine Lippen..Giuditta de Franz Lehár; Sota llamps i trons, Polka de Johann Strauss; "Höre ich Zigeunergeigen" La condesa Maritza (S. Cordónd'Imre Kálmán; La Revoltosa, Preludio de Ruperto Chapí; "CarcelerasLas hijas del Zebedeo de Ruperto Chapí.

Susana Cordón ha desenvolupat la carrera musical principalment a Espanya, on ha actuat en els millors teatres i sales de concert. En l'àmbit internacional, ha cantat a Sant Petersburg, Viena, París, Bratislava, Lisboa, Roma, Nàpols, Mèxic i Rouen, entre altres ciutats.

José Miguel Pérez-Sierra, considerat un dels directors més importants de la seva generació, va adquirir fama internacional després de convertir-se en el director més jove que havia pujat mai al podi del ROF, el Festival d'Òpera Rossini de Pesaro (Itàlia), quan el 2006 hi va dirigir Il viaggio a Reims. Va ser el començament d'una carrera vertiginosa que ha dut el músic espanyol a dirigir en alguns dels teatres i auditoris més importants d'Espanya, Itàlia, França, Alemanya, Portugal, Geòrgia, l'Uruguai o Xile amb un extens repertori líric i simfònic que abasta des del barroc a la música contemporània. Precisió, domini tècnic, ofici, expressivitat, nitidesa i refinament són alguns dels conceptes que més es repeteixen en les crítiques sobre el seu treball.

Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar a la web: www.simfonicadebalears.com