9 novembre 2017 | <9ªL> Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat

Obre una oficina d'atenció a l'usuari de tren i autobús interurbà a l'estació d'Inca NNota Informativa

Obre una oficina d'atenció a l'usuari de tren i autobús interurbà a l'estació d'Inca

El director general de Mobilitat del Govern, Jaume Mateu, i el batle d’Inca, Virgilio Moreno, han presentat avui l’oficina d’atenció al usuari dels serveis de bus i tren que s’ha obert a l’estació d’Inca. Tant el director general com el batle han destacat que amb l’obertura d’aquesta oficina l’usuari del transport públic interurbà disposa a partir d’ara d’un nou servei d’informació a Inca i  ja no haurà de desplaçar-se a l’Estació Intermodal de Palma per poder fer gestions com l’emissió o renovació de la targeta intermodal.
 
L’oficina està situada a l’edifici de l’Antic Magatzem, entre les estacions dels autobusos i la del tren, catalogat com a edifici d’ interès històric i propietat de Serveis Ferroviaris de Mallorca i que ha estat recentment reformat.
 
L’oficina està oberta al públic els dimarts i dijous de 9h. a 14h. i de 15h. a 19h i els serveis que s’ofereixen són els següents:
  • Informació dels serveis de transport públic interurbà
  • Emissió, renovació i duplicats de la targeta intermodal.
  • Assessorament sobre bitllets i abonaments.
  • Recepció de queixes i suggeriments.
  • Sol·licituds de certificats/factures de bitllets.
 
 
El batle ha afegit que l’Ajuntament d’Inca oferirà en la mateixa oficina un punt d’informació turística sobre els diferents punts d’interès de la ciutat, així com de la resta de Mallorca.
Aquest nou punt d’Informació és fruit d’una col·laboració entre el Consorci de Transports de Mallorca, l’Ajuntament d’Inca i els Serveis Ferroviaris de Mallorca.