23 d’octubre 2017 | <9ªL> Conselleria de Presidència

Previsions per a demà PPrevisions

Previsions per a demà

Actes programats

1)09:30h

Dia: Dimarts, 24 d'octubre de 2017
Hora: 09.30 hores
Lloc: Conselleria d'Educació i Universitat. Carrer del Ter, 16, 1ª planta. 

Dimarts, 24  d'octubre, es reuneix la Mesa Sectorial d'Educació. A la reunió es presentarà el Programa de Reforç de l’Aprenentatge per a Quart d’ESO  i la Resolució del conseller d’Educació i Universitat per la qual s’estableixen els criteris per determinar la tipologia dels centres docents públics no universitaris i l’assignació d’equips directius.  
 
D’aquesta reunió participen la directora de Personal Docent, Rafaela Sánchez i el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante.
 
Els mitjans de comunicació interessats en agafar imatges, ho podran fer a l’inici de la reunió.

 
2)13:00h

Dia: Dimarts, 24 d'octubre de 2017
Hora: 13:00 h.
Lloc: Seu Secretaria d'Estat de Pressuposts. Edifici Ministerial C/Alberto Alcocer, 2 . MADRID

La consellera Catalina Cladera enceta la ronda de reunions negociadores per a l’aprovació d’un nou Règim Especial de les Illes Balears amb una trobada amb els secretaris d’Estat de Pressuposts, Alberto Nadal, i de Funció Pública, Elena Collado. Cladera encapçala una delegació formada pel director general de Pressuposts i Finançament, Joan Carrió, i la directora general de Coordinació i Projectes, Rosario Sánchez.
 
3)17:30h

Actualització

Dia: Dimarts, 24
Hora: 17:30 h.
Lloc: Parlament de les Illes Balears

Es presenta l'estudi final de l'enquesta d'usos lingüístics a les Illes Balears 2014, un estudi demoscòpic sobre els coneixements lingüístics de la població resident a les Illes Balears majors de quinze anys, sobre els seus usos lingüístics en diferents contexts i amb diferents interlocutors, i sobre la seva visió de la situació sociolingüística de les Illes, que s'ha realitzat gràcies a la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de les Illes Balears.

A la presentació, hi intervendran el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, les directores generals de Política Lingüística, Marta Fuxà i Ester Franquesa, de les Illes Balears i Catalunya, respectivament, i Maria del Mar Vanrell, membre de l'equip redactor del Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears (GRESIB).
 
4)19:00h

Actualització

Dia: dimarts 24 d'octubre
Hora: 19.00
Lloc: Arxiu del Regne de Mallorca (carrer de Ramon Llull, 3, Palma)
 
Aquest dimarts 24 d'octubre, a les 19 hores a l'Arxiu del Regne de Mallorca (carrer de Ramon Llull, 3, Palma) es presenta la publicació Estudis Baleàrics, núm. 105. Bartomeu Rosselló-Pòrcel. Alexandre Ballester, la revista dedicada a aquests dos autors mallorquins i editada per l'Institut d'Estudis Baleàrics (ILLENC).

A l'acte hi intervendran Francesc M. Rotger, director de l’Institut d'Estudis Baleàrics; Carles Cabrera, filòleg, escriptor i coordinador de la revista; Miquel Àngel Llauger, professor, escriptor i col·laborador de la revista; i Laia Martinez i Lopez, traductora, escriptora, músic i col·laboradora de la revista.