17 d’octubre 2017 | <9ªL> Conselleria de Cultura, Participació i Esports

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports es reuneix amb la Federació espanyola de Bàsquet per preparar pròxims esdeveniments esportius NNota Informativa

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports es reuneix amb la Federació espanyola de Bàsquet per preparar pròxims esdeveniments esportius

Avui matí ha tengut lloc una reunió institucional entre la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur i el president de la Federació Espanyola de Bàsquet Jorge Garbajosa, juntament amb el director general d’Esports Carles Gonyalons, Juanjo Talens president de la Federació Balear de Bàsquet i Pedro Terrassa vicepresident de la Federació Balear de Bàsquet.
 
Aquesta reunió institucional al Parlament ha servit per a començar a preparar uns possibles partits de la Selecció Espanyola femenina de Bàsquet per a l’any que vinent. La consellera, Fanny Tur ha explicat que: “aprofitant l’aportació importantíssima que fan les Illes Balears a aquesta selecció a través de la jugadora Alba Torrens, es pretén que es visibilitzi aquesta importància organitzant un esdeveniment esportiu de cara a l’any que ve”. Aquest esdeveniment suposarà una trobada de l’esport en valors i l’esport femení per tal que deixi emprenta i sigui un mitjà per fomentar els valors dins l’esport i visibilitzar l’esport femení, objectius transversals de les polítiques esportives de la Conselleria de Cultura Participació i Esports.
 
 
Per la seva banda, el president i ex jugador de la Selecció espanyola de Bàsquet ha destacat que: “estic molt agraït a la consellera i al Govern per aquesta reunió i pel compromís projectat per tal de poder organitzar un esdeveniment esportiu amb la Selecció Espanyola de cara a l’any vinent”. Garbajosa, també ha volgut afegit que: “em qued amb la predisposició i la il·lusió del Govern balear per poder-ho organitzar i apostar per aquest projecte que tan debò pugui fructificar en la pròxima visita”.