7 juny 2017 | <9ªL> Conselleria de Cultura, Participació i Esports

L’IES Josep Maria Llompart celebra el 25è aniversari amb les exposicions "STeps" i "Sense Títol" NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

L’IES Josep Maria Llompart celebra el 25è aniversari amb les exposicions "STeps" i "Sense Títol"

\ "STeps" mostra les obres professionals d’exalumnes del batxillerat d’arts del centre i "Sense Títol" les dels alumnes actuals

Amb motiu de la celebració del 25è aniversari de l’Institut Josep Maria Llompart el departament de Dibuix ha preparat l’exposició "STeps" d’obres d’exalumnes del centre. De la mateixa manera també coincideix amb una exposició de les obres dels guanyadors del 18è Concurs Llompart d’Arts Plàstiques i una selecció d’obres fetes pels alumnes que cursen el batxillerat d’arts, titulada "Sense Títol".

L’exposició coordinada pel Departament de Dibuix de l’institut vol ser una mostra amb obres d’alumnes que han fet el batxillerat artístic i que continuen amb una pràctica lligada al món de l’art. D’aquesta manera hi haurà pintors, joiers, situacionistes, escultors, fotògrafs, dibuixants o il·lustradors… per tant la mostra no intenta ser una proposta coherent des del punt de vista formal o conceptual, inevitablement serà heterogènia tant pel que fa amb el compromís amb la modernitat com amb el camp de l’activitat que desenvolupin.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports a través de la Direcció General de Cultura col·labora amb l’exposició que comptarà amb més de 30 participants que exhibiran les seves obres.

La inauguració serà dia 9 de juny a les 19.30h a l’espai de la Misericòrdia i romandrà oberta fins el 15 de juny.