3 març 2017 | <9ªL> Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

La segona edició de Let’s Clean Europe comença a caminar a l’Àrea Biològica Crítica de Magaluf NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La segona edició de Let’s Clean Europe comença a caminar a l’Àrea Biològica Crítica de Magaluf

\ Creu Roja, l’Ajuntament de Calvià i el Servei de Protecció d’Espècies netejaran aquesta zona durant dos dies
\ La Direcció General d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus coordina aquesta iniciativa europea per segon any consecutiu

El director general d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó, ha assistit avui a la primera activitat d’enguany de Let’s Clean Europe, un programa europeu que coordina el Servei de Protecció d’Espècies de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de manera incontrolada al nostre entorn i promoure’n la recollida.
 
Entre avui i demà es netejarà l’Àrea Biològica Crítica de Magaluf, una neteja que té lloc per segon any consecutiu en el marc d’aquest programa i que impulsen Creu Roja, l’Ajuntament de Calvià i la Direcció General d’Espais Naturals i Biodiversitat, per mitjà del Servei de Protecció d’Espècies.
 
Les entitats, els centres educatius, els ajuntaments i les associacions interessades a promoure una de les accions de Let’s Clean Europe s’hi poden inscriure fins al 30 d’abril, al web http://dgmedinatural.caib.es.
 
Encara que la majoria de les accions d’aquest programa europeu es concentren entre el 12 i el 14 de maig, es poden fer durant tot el període de primavera, considerat fins al 30 de juny.
L’any passat, el primer en què la Conselleria coordinava el programa, hi varen participar trenta-quatre entitats i gairebé dos mil voluntaris. Enguany, com al 2016, la Direcció General d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus proporcionarà als participants el material de suport per a les actuacions de neteja de residus, que consisteixen en guants protectors, gorres, bosses de fems mitjanes i grosses i bàscules per facilitar la comptabilització dels residus recollits.