LOGO CAIB
Contingut
5 agost 2016| <9ªL> Conselleria de Serveis Socials i Cooperació

Consell de Govern: Una passa més cap a la rehabilitació de l’antic hospici de Felanitx CConsell de Govern

Foto de noticia

Consell de Govern: Una passa més cap a la rehabilitació de l’antic hospici de Felanitx

El Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears destinarà més d’un milió d’euros al projecte de reforma de l’antic hospici Mare de Déu de Sant Salvador de Felanitx, un edifici tancat des de fa quatre anys.
El Consell de Govern ha acordat així autoritzar el consorci a reservar la despesa corresponent a una part de les obres de rehabilitació, que tendran un cost total de 1.680.000 euros. D’aquesta quantitat, el Consorci aportarà 1.008.000 euros mentre que l’ajuntament de Felanitx n’aporta 672.000.
Mitjançant un conveni de col·laboració, el consistori felanitxer cedirà al Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears l’ús d’aquest edifici emblemàtic, situat al carrer Hospici, 1, de Felanitx mentre durin les obres de rehabilitació. El consorci convertirà l’antic hospici en un centre destinat a persones en situació de dependència i, una vegada acabades les obres, l’edifici disposarà de 30 places de centre de dia a la planta baixa i 8 places pel servei d’estades nocturnes a la primera planta. Aquestes 38 places s’integraran a la Xarxa d’Atenció Pública a la Dependència de les Illes Balears.
La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i el Consell de Mallorca, ambdós integrants del consorci, i l’Ajuntament de Felanitx lideren aquest projecte de recuperació d’un edifici històric de Felanitx, que donarà servei a persones amb dependència del municipi.