1 febrer 2016 | <9ªL> Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat

En marxa una campanya en línia perquè els ciutadans opinin sobre com ha de ser el servei de bus interurbà NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

En marxa una campanya en línia perquè els ciutadans opinin sobre com ha de ser el servei de bus interurbà

La Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, a través del Consorci de Transports de Mallorca, obre un procés participatiu per redactar el reglament de transport per carretera
El Consorci de Transports de Mallorca (CTM), ens públic dependent de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, ha obert un procés participatiu per redactar el futur reglament de viatgers en autobús interurbà de Mallorca. La iniciativa de CTM pretén involucrar els ciutadans en la concreció del reglament perquè, d’aquesta manera, reculli les necessitats i suggeriments dels usuaris.

El reglament que s’ha d’elaborar respon al desplegament de la Llei 4/2004, de 20 de juny, de transports terrestres i mobilitat sostenible de les Illes Balears.

L’objectiu del procés participatiu començat pel Consorci de Transports de Mallorca (CTM) és la millora del servei que s’ofereix als ciutadans, de manera que el transport en autobús per carretera compleixi adequadament la seva funció de servei públic adaptat a les necessitats que manifestin els ciutadans. Per això, CTM considera prioritari disposar de l’opinió dels usuaris.

En una primera fase del procés participatiu es feren, entre els dies 24 i 26 del passat mes de novembre, enquestes presencials a l’Estació Intermodal. Ara, en una segona fase, i per tal de multiplicar l’abast de la consulta i tenir un espectre d’opinions més ampli, s’ha posat en marxa una campanya on line per convidar els ciutadans a participar i donar la seva opinió sobre el futur funcionament d’un servei públic essencial com és el transport en autobús per carretera.

Els ciutadans interessats poden accedir directament al qüestionari on line a l’enllaç següent: (http://www.tib.org/portal/web/ctm/noticies-esdeveniments/-/veure/noticia-proces-normes-viatgers). L’adreça genèrica de la web és www.tib.org.