LOGO CAIB
Contingut
2 setembre 2015| <9ªL> Conselleria de Salut

La consellera de Salut, Patricia Gómez, es reuneix amb el grup de treball de salut mental de l’àrea sociosanitària NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La consellera de Salut, Patricia Gómez, es reuneix amb el grup de treball de salut mental de l’àrea sociosanitària

La consellera de Salut, Patricia Gómez, s’ha reunit amb el grup de treball de salut mental de l’àrea sociosanitària per organitzar els actes del Dia Mundial de la Salut Mental 2015, el proper 10 d’octubre.

A la reunió han assistit el director assistencial, Nacho García; la subdirectora de Cures i Atenció Sociosanitària, Angélica Gómez; el coordinador de Salut Mental ,Guillem Pericàs, i representants de Deixalles, de l’Associació Balear de Professionals de la Salut Mental, Gira-Sol, La Nostra Veu, la Federació Balear de Familiars i Malalts Mentals, i el Grup d’Educadors de Carrer i Treball amb Menors.

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental tots aquests col·lectius han format un grup de treball per tal de dissenyar un programa d’activitats i tallers participatius per a aquesta jornada.

L’objectiu del grup és donar rellevància a aquest dia a les Illes Balears, fer visibles les associacions de familiars i malalts que hi ha, així com la feina que desenvolupen. Les associacions han mostrat la necessitat de dur a terme les polítiques de salut mental de manera transversal.