24 juliol 2015 | <9ªL> Conselleria de Salut

Soledad Gallardo és nomenada nova gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges

Soledad Gallardo és nomenada nova gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca

El director general del Servei de Salut, Juli Fuster, ha nomenat Soledad Gallardo nova gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca.
La nova gerent té una dilatada trajectòria professional en el sector de la gestió sanitària i en l’àmbit de la docència. És diplomada en infermeria i llicenciada en antropologia; màster universitària en societat de la informació i el coneixement, diplomada en direcció de serveis integrats de salut (DSIS) per l’escola de negocis ESADE i experta universitària en gestió de serveis infermers.
La nova gerent ha estat directora de Cures i directora de l’Àrea de Gestió Clínica d’Hospitalització a l’Hospital Universitari Son Espases, directora operativa a la Policlínica Miramar i directora d’infermeria i subdirectora a GESMA. També ha treballat a les àrees de qualitat i sistemes d’informació. Actualment ocupava el càrrec de responsable tècnica del Centre Coordinador del Programa de Cures Pal·liatives de les Illes Balears.
En l’àmbit de la formació, Soledad Gallardo ha estat directora del Postgrau expert universitari en gestió de serveis infermers (UIB-SATSE), coordinadora del mòdul experiències en gestió clínica del diploma d’especialització en gestió clínica d’infermeria de l’Escola Nacional de Salut i la UNED, i coordinadora i docent del mòdul de lideratge del curs de desenvolupament en habilitats essencials de direcció pública, entre d’altres.
Actualment és la vocal per Balears de l’Associació Nacional de Directius d’Infermeria (ANDE) i vicepresidenta a l’Associació Balear de Formació i Intervenció Social (ABFIS). Ha participat en nombrosos cursos i congressos arreu de l’Estat i ha col·laborat en la redacció de diverses publicacions.