6 maig 2015 | President

El president Bauzá ha assistit a la inauguració de la 23a reunió de punts focals de l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El president Bauzá ha assistit a la inauguració de la 23a reunió de punts focals de l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària

El president de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, ha assistit a la inauguració aquest dimecres de la 23a reunió de l’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA), que ha tengut lloc a l’Hotel Meliá Palas Atenea de Palma.

En arribar a l’acte, el president Bauzá ha estat rebut per la directora executiva de l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN), Teresa Robledo, i pel conseller de Salut, Martí Sansaloni.

En l’acte, hi ha intervengut el director executiu d’EFSA, Bernhard Url, i la directora executiva d’AECOSAN, Teresa Robledo. L’acte inaugural ha finalitzat amb unes paraules del president Bauzá.

L’European Food Safety Authority ( EFSA) és una agencia de la UE amb seu a Itàlia, que té com a objectiu proporcionar mètodes científics per alertar i detectar els problemes que afectin la seguretat alimentària en l’àmbit dels estats membres de la UE.

 Annexam imatges de l'acte i declaracions del conseller Sansaloni.