26 d’octubre 2022 <10aL>Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura

Es presenta el llibre La dinamització lingüística: bases, eines i estratègies NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Es presenta el llibre La dinamització lingüística: bases, eines i estratègies

Conté aportacions d’experts en la matèria orientades a facilitar la tasca dels professionals

El llibre La dinamització lingüística: bases, eines i estratègies s’ha presentat el vespre d’aquest dimecres a Ca n’Oleo, a Palma, en un acte en el que ha participat Isidor Marí, filòleg i membre de l’IEC, i Beatriu Defior, directora general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.

L’obra ha estat coordinada per Xisca Castell i Maria del Mar Vanrell, professores de Filologia Catalana de la UIB i membres del Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears (GRESIB). L’edició, que ha anat a càrrec de la UIB i amb el suport de la DGPL, es pot trobar també en format digital al web dgpoling.caib.cat

L’origen d’aquest volum es troba en el curs del títol propi d’Expert Universitari en Dinamització Lingüística de la Universitat de les Illes Balears, impulsat per la DGPL i impartit des del curs 2019-2020.

El llibre, que conté aportacions de destacats experts en la matèria, proposa bases, eines i estratègies orientades a facilitar la tasca de dinamització lingüística i s’adreça, sobretot, a professionals que es dediquen a la dinamització, però també a altres professionals dedicats a l’assessorament lingüístic, a l’educació o a la docència.

La presentació s’ha pogut seguir en línia i es pot recuperar al canal de YouTube IB Llengua Catalana.