LOGO CAIB
9 febrer 2024 Conselleria d'Educació i Universitats

Autoritzada la despesa de 7,8 milions d'euros per a la licitació de les obres del CEIP Es Mercadal

Foto de noticia


\ S’ha incrementat un 15% el pressupost després que l’adjudicació de les obres hagi quedat deserta

\ El nou CEIP serà un centre de dues línies i tendrà una capacitat per a 450 alumnes més 7 places de l’aula UECCO


El Consell de Govern ha autoritzat avui la despesa de 7.881.111,31 euros per a la licitació de les obres del nou CEIP Es Mercadal a l’illa de Menorca. D’aquest pressupost, es destinen 7.799.941,01 euros per a l’execució de l’obra i 81.170,30 euros per a la gestió de residus.

Aquest pressupost s’ha incrementat en un 15 % respecte de l’anterior, d’acord amb el que es preveu a l’article 130.4 del Reglament general de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques, després que l’obra hagi quedat deserta en el procés de licitació. Davant aquesta situació, l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) ha considerat oportuna la pujada de l’import per tal de poder adjudicar la construcció del nou centre.

El nou centre de Es Mercadal es construirà en un solar cedit per l’Ajuntament i donarà resposta a la manca d’espai que es pateix a l’actual CEIP Verge Maria del Toro. El projecte preveu la construcció d’un nou centre de dues línies (sis aules d’infantil i dotze de primària) i tendrà capacitat per a 450 alumnes a més de per a 7 alumnes de l’aula UECCO.