13 gener 2024 Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat

L'oficina de l'IBAVI de Ciutadella amplia l’atenció al públic als dilluns a partir d'aquesta setmana NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

L'oficina de l'IBAVI de Ciutadella amplia l’atenció al públic als dilluns a partir d'aquesta setmana

L'oficina, situada al carrer de Pius VI, atendrà la ciutadania els dilluns i els divendres de 9.00 a 14.00 hores

L'oficina de l'Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI) a Ciutadella amplia l’atenció al públic als dilluns a partir de la propera setmana, de manera que donarà servei dos dies per setmana. A partir d'aquest dilluns 15 de gener, la ciutadania podrà gestionar consultes o tràmits cada dilluns en l'oficina de l'IBAVI, a més dels divendres com fins ara, tots dos dies en horari de 9.00 a 14.00 hores.

L'IBAVI i l'Ajuntament de Ciutadella han acordat una modificació del conveni de col·laboració subscrit entre ambdues administracions per a la cessió de l'ús de l'espai municipal que ha permès ampliar l'horari d'atenció al públic als dilluns, tal com havia sol·licitat l'ajuntament, i així donar resposta a la necessitat de millora del servei a la ciutadania. 

La consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern, Marta Vidal, ha destacat que l'ampliació de l'atenció al públic els dilluns respon «a un compromís amb els ciutadans de Menorca perquè els professionals de l'oficina puguin informar, atendre i gestionar de manera més àgil les consultes dels ciutadans en una qüestió prioritària com l'habitatge».

Una altra de les novetats és la millora del punt d'atenció a la ciutadania, en el qual s'ha renovat el mobiliari perquè els ciutadans de Ciutadella disposin d’una oficina en millors condicions amb vista a l'atenció al públic i el desenvolupament de les activitats pròpies de l'IBAVI.

D'altra banda, també s'estan fent altres actuacions tècniques i informàtiques per disposar de major agilitat i millorar les tramitacions de la ciutadania, com l'ús de la xarxa CAIB. Per rebre atenció i assessorament en l'oficina de l'IBAVI a Ciutadella, situada al carrer de Pius VI, núm. 20B, es pot sol·licitar cita prèvia.