LOGO CAIB
31 març 2023 Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)09:00h

PLA SOLARITZACIÓ CAMPUS

Dia: divendres, 31 de març

Hora: 9.00 h

Lloc: caminal d’Eivissa de la Universitat de les Illes Balears (ctra. de Valldemossa, km 7,5)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el vicepresident  i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, assistiran a la presentació del Pla de de Solarització del Campus Universitari i a la visita de les obres de l’edifici interdepartamental de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

A l’acte hi participaran també el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, i el rector de la UIB, Jaume Carot.

Un cop acabada la presentació del Pla de Solarització, s’atendran els mitjans de comunicació i, després, es farà la visita de les obres de l’edifici interdepartamental, guiada pels arquitectes del projecte. És obligatori l’ús de casc i guardapits.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)12:15h

PROJECTES TURÍSTICS  

Dia: divendres, 31 de març

Hora: 12.15 h (mut de la reunió i declaracions posteriors)

Lloc: seu de l’Associació Hotelera de Platja de Palma. Carrer Marbella 39, Palma

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, es reunirà amb representants del sector turístic i hoteler per tractar novetats sobre els projectes emmarcats al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya, i finançats amb fons «Next Generation EU».

Després de la reunió s’atendrà als mitjans de comunicació.

 

Hi haurà coberturà gràfica oficial.

3)13:15h

CLAUS HPP SANTA EUGÈNIA

Dia: divendres, 31 de març

Hora: 13.15 h

Lloc: c. de Ses Monges, 21. Santa Eugènia

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, juntament amb el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, assisteix al lliurament de les claus als adjudicataris de la promoció de 6 Habitatges  de Protecció Pública (HPP), al carrer de ses monges, 21, de Santa Eugènia.

A l’acte també hi assistirà el batle del municipi, Joan Riutort, i la gerent de l’IBAVI, Olvido Terrassa, entre altres autoritats.

Armengol, Marí i Riutort pronunciaran unes paraules i després lliuraran la documentació i les claus a les persones adjudicatàries dels HPP.

En acabar, s’atendrà els mitjans de comunicació.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.