29 febrer 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)12:00h

VISITA MERCADET ILLES BALEARS

Dia: dijous, 29 de febrer

Hora: 12.00 h

Lloc: punt de trobada al Consolat de Mar (porta dels canons)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, juntament amb la consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas, visitarà el tradicional mercadet organitzat amb motiu del Dia de les Illes Balears.

La presidenta iniciarà el recorregut per les paradetes del passeig de Sagrera, després passarà per les d’Antoni Maura, les de la plaça de la Reina, i seguirà per l’Hort del Rei fins arribar al parc de la Mar. Després, tornarà pel passeig de Sagrera i finalitzarà l’itinerari davant la seu de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)19:00h

ACTE INSTITUCIONAL DIA DE LES ILLES BALEARS

Dia: dijous, 29 de febrer

Hora: 19.00 h (inici) i 17.30 h (lliurament d’acreditacions per als mitjans de comunicació)

Lloc: edifici de la Llotja de Palma (acreditacions a la plaça de la Drassana)

 

La presidenta de les Illes Balears, Margalida Prohens, presidirà l’acte institucional commemoratiu del Dia de les Illes Balears, en el qual es lliuraran els premis Ramon Llull 2024 i la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

L’acte, que tindrà lloc a l’edifici de la Llotja de Palma, començarà a les 19.00 h. Abans de l’acte, a les 18.00 h, la presidenta Prohens i els presidents dels consells insulars rebran els guardonats a la capella del Consolat de Mar i es prendran les imatges de les autoritats amb els premiats (accés per a mitjans gràfics).

A les 18.40 h està prevista l’arribada de Sa Majestat la Reina Sofia, que serà rebuda per la presidenta del Govern i saludarà la resta d’autoritats presents. Tot seguit, i abans de l’inici de l’acte, Sa Majestat la Reina Sofia passarà a signar el llibre d’honor a la capella del Consolat.

A continuació, la presidenta del Govern lliurarà els setze premis Ramon Llull, i també lliurarà la Medalla d’Or 2024 a Sa Majestat la Reina Sofia. I, per finalitzar l’acte, la presidenta Prohens pronunciarà el discurs institucional amb motiu del Dia de les Illes Balears.

 

Nota per als mitjans de comunicació: recollida d’acreditacions per al lliurament de la Medalla d’Or i els premis Ramon Llull de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears 2024

Els mitjans de comunicació acreditats per assistir a l’acte de lliurament dels premis Ramon Llull i la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears hauran de ser a les 17.30 h a la porta del Consolat de Mar, entrada per la plaça de la Drassana, on rebran la seva acreditació.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la salutació de la presidenta i les autoritats als guardonats prèviament al començament de l’acte.

 

Hi haurà cobertura fotogràfica oficial.