16 maig 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)11:00h

TALLERS DE PREVENCIÓ D'ABUSOS A LES FESTES

Dia: dijous, 16 de maig
Hora: 11 h.
Lloc: IES Alcúdia (C/. Antoni Maria Alcover, s/n. Alcúdia)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas, visitarà el taller de prevenció d'abusos que l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB), a través del servei de Policia Tutor, impartirà als alumnes de 4rt d'ESO de l'IES Alcúdia. També hi seran presents la batlessa Fina Linares i el coordinador del servei de Policia Tutor, Rafel Covas. A partir de les 11 h s'impartirà el taller, amb una durada aproximada de 50 minuts. Un cop finalitzat es faran declaracions als mitjans de comunicació.

2)13:00h

PROJECTE JunTOS

Dia: dijous, 16 de maig

Hora: 13.00 hores

Lloc: seu del COFIB. Carrer de la Volta de la Mercè, 4, Palma.

La consellera de Salut, Manuela García, participa en la presentació del projecte JunTOS: "Cura farmacèutica al pacient trasplantat". Aquesta iniciativa desenvolupada pel Consell General de Col·legis de Farmacèutics (CGCOF) i la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària (SEFH), amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears va adreçada a millorar l'ús segur i efectiu dels medicaments en pacients trasplantats

A la presentació hi assistirà també el president del Consell General de Col·legis de Farmacèutics d'Espanya, Jesús Aguilar, el president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Balears, Antoni Real Ramis, el director general de Prestacions, Farmàcia i Consum, Joan Simonet i responsables del Servei de Salut de les Illes Balears.

3)17:00h

II JORNADES D’EDUCACIÓ PER A LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL

Dia: dijous, 16 de maig

Hora: 17.00 h

Lloc: Estudi General Lul·lià (c. de Sant Roc, 4, Palma)

La consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, inaugura les II Jornades d’Educació per a la Transformació Social que tindran lloc dijous 16 i divendres 17 de maig. A l’acte hi assistirà el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera.

4)19:30h

RECONEIXEMENT ENTITATS COL·LABORADORES ADEMA

Dia: dijous 16 de maig, 2024
Hora: 19.30 hores
Lloc: Can Tàpera (carrer de Can Tàpera, 5, Palma)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, i el director general d'Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors, Sebastià Massanet, assistiran a l'acte de reconeixement a les entitats col·laboradores de pràctiques externes de l'Escola Universitària ADEMA.