LOGO CAIB
26 març 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per demà AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per demà

Actes programats

1)09:30h

JORNADA HOTEL INNOVATION DAY

Dia: dilluns, 27 de març
Hora: 9.30 h
Lloc: Hipotels Convention Center, avinguda de Fra Joan Llabrés, Platja de Palma

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, participarà en l'obertura de la jornada Hotel Innovation Day, organitzada per la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) i Schôolers, a l'Hipotels Convention Center de la Platja de Palma.

A l'acte hi intervindran també la presidenta de la FEHM, Maria Frontera, i el CEO de Schôolers, Bernat Cañellas.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)11:30h

VISITA MINISTRE D'AGRICULTURA

Dia: dilluns, 27 de març

Hora: 11.30 h

Lloc: Cooperativa del Camp Mallorquí (avinguda del Raiguer, 5, Consell)

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i el ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, participaran en una trobada amb el sector agrari a la Cooperativa del Camp Mallorquí, ubicada al municipi de Consell. Hi seran presents la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha; la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, i la delegada del Govern, Aina Calvo, entre altres autoritats.

En arribar a la Cooperativa del Camp Mallorquí, les autoritats seran rebudes pel president de l'entitat, Miquel Gual, i la presidenta de les Cooperatives Agro-alimentàries de les Illes Balears, Jerònima Bonafé, a més d'altres representants del sector agrari.

Després d'un recorregut per les instal·lacions, en què es farà una visita a la planta d'extracció de garrofí, el ministre Planas, la presidenta Armengol i la consellera Mae de la Concha participaran en una trobada amb representants del sector agrari de les Illes Balears.

La presidenta Armengol i el ministre Planas atendran els mitjans just abans de l’inici de la reunió amb el sector.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)13:00h

CONFERÈNCIA RODRÍGUEZ ZAPATERO

Dia: dilluns 27 de març
Hora: 13.00 h
Lloc: Hotel Valparaíso (C/ de Francesc Vidal i Sureda, 23).

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, assistirà a la conferència oberta i dinar-col·loqui amb José Luis Rodríguez Zapatero, expresident del Govern d’Espanya. La conferència ha estat organitzada pel Cercle d’Economia de Mallorca, sota el títol «Converses amb José Luis Rodríguez Zapatero».

A l’acte està previst que hi assisteixen també el president del Cercle d’Economia de Mallorca, Josep Vicens; la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido; la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

4)17:00h

LLIURAMENT CORNELIUS ATTICUS 2022

Dia: dilluns 27 de març

Hora: 17.00 h

Lloc: Fundació Sa Nostra (c. de la Concepció, 12)

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada de la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i del director general d’Esports, Carles Gonyalons, assistirà a l’acte institucional de lliurament de la distinció Cornelius Atticus 2022 als esportistes Guadalupe Benavides (a títol pòstum) i a Emilio de la Cámara per tota una vida dedicada a l’esport. L’acte tindrà lloc a la Fundació Sa Nostra de Palma.

Després del lliurament de les distincions i les paraules d’agraïment d’un familiar de Guadalupe Benavides i d’Emilio de la Cámara, la presidenta Armengol clourà l’acte amb una intervenció, i, en acabar, es farà una fotografia de grup.

Per part del Govern, també hi seran presents els consellers de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, i d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

5)19:30h

NOVA CONVOCATÒRIA PREESTRENA LOLI TORMENTA

Dia: dilluns, 27 de març

Hora: 19.30 h

Lloc: Cine Augusta Aficine (Av. del Gran i General Consell, 2, Palma)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, assisteix a l'acte de preestrena i homenatge de Loli Tormenta, del director Agustí Villaronga. Està previst que l'acompanyin la directora general de Cultura del Govern, Catalina Solivellas; el tercer tinent de batle de l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, i el productor de la pel·lícula, Tono Folguera.

Abans de l'inici de la projecció de Loli Tormenta, es farà una presentació en què hi participaran els productors i els actors i les actrius de la pel·lícula.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.