30 novembre 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)10:15h

INAUGURACIÓ X JORNADES IdISBa 2023

Dia: dijous 30 de novembre
Hora: 10:15h
Lloc: Sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases

La consellera de Salut, Manuela García, assistirà el dijous 30 de novembre a l'acte Inaugural de la cita científica anual més rellevant de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears. També assistirà la nova directora científica de l'IdISBa Antònia Barceló i el subdirector mèdic de l'Hospital Son Espases, Francisco Fanjul.

2)11:00h

TROBADA BOOKING.COM

Dia: Dijous 30 de novembre de 2023
Hora: 11:00 h
Lloc: Palacio de las Alhajas (Pl. San Martín, 1 - Madrid)

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, participarà en la trobada formativa organitzada per Booking.com "Together For Tomorrow's Travel 2023". Concretament formarà part de la taula rodona "Tendències de viatges - coneixent el viatger de 2024".

3)12:00h

CURS POLICIA LOCAL MENORCA

Dia: dijous, 30 de novembre de 2023
Hora: 12:00
Lloc: Convent de Sant Diego (carrer des Banyer, s/n, Alaior)

 

La directora de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), Violeta Rodríguez assistirà a l'acte de cloenda i entrega de diplomes de la quaranta-quatrena promoció del Curs bàsic de capacitació de Policia Local a Menorca. S'entregaran disset diplomes als alumnes que han acabat el curs de capacitació de policia local dels municipis d'Alaior, Es Castell, Ciutadella i Es Mercadal. La directora de l'EBAP serà l'encarregada de tancar l'acte.

4)17:00h

PREMIS A L'ESFORÇ I L'EXCEL·LÈNCIA ACADÈMICA

Dia: dijous, 30 de novembre de 2023
Hora: 17 hores
Lloc: Palau de Congressos d'Eivissa (avinguda Salvador Camacho, 9-11, Santa Eulària des Riu)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni  Vera, el director general de Planificació, Ordenació i Infraestructures Educatives, Ismael Alonso, el director general de Personal Docent, Salvador Ruiz, i el director territorial d'Educació d'Eivissa i Formentera, Juan Álvarez, lliuraran els premis a l'esforç personal i al rendiment acadèmic excel·lent als alumnes d'educació primària i d'ESO d'Eivissa i Formentera. També assistirà a l'acte el president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí.