4 desembre 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)09:00h

REUNIÓ CERMI

Dia: dilluns, 4 de desembre

Hora: 9.00 h

Lloc: capella del Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, i la consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, es reuniran amb una delegació del Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI).

Per part de l’entitat hi assistiran, entre d’altres, el president de CERMI Illes Balears, Alessandro Marinelli, i la secretària de CERMI Illes Balears i presidenta del Consell Territorial d’ONCE, Alejandra Luque.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)09:30h

AUDIÈNCIA UGT

Dia: dilluns, 4 de desembre

Hora: 9.30 h

Lloc: Consolat de Mar, sala de juntes

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, rep en audiència els representants d’UGT.

Per part del sindicat hi assistiran, entre d’altres, el secretari general, Lorenzo Navarro; la vicesecretària general i secretària de Polítiques Socials i Igualtat, Francisca Garí, i el secretari d’Organització, Comunicació i Política Institucional, Miguel Herranz.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.
 

3)10:30h

INVERSIONS CICLE DE L’AIGUA

Dia: dilluns, 4 de desembre

Hora: 10.30 h

Lloc: dessalinitzadora de Palma (can Morro) 

https://maps.app.goo.gl/Pu1wqsm8zaAZLsTN9

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, juntament amb el conseller de la Mar i del Cicle de l’Aigua, Juan Manuel Lafuente, i el director general de Recursos Hídrics, Joan Calafat, informaran en roda de premsa sobre les inversions en cicle de l’aigua que es duran a terme el pròxim any amb la recaptació de l’Impost de Turisme Sostenible.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

4)11:30h

FUNDACIÓ ES BALUARD MUSEU D’ART CONTEMPORANI DE PALMA

Dia: dilluns, 4 de desembre

Hora: 11.30 h

Lloc: Es Baluard Museu (plaça de la Porta de Santa Catalina, 10)

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà a la sessió ordinària del Patronat de la Fundació Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma.

A la reunió, també hi seran presents la consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas; el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzá; el president del Consell Insular de Mallorca, Llorenç Galmés, i el batle de Palma, Jaime Martínez, entre altres autoritats.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

5)17:00h

DONANTS D’ÒRGANS

Dia: dilluns, 4 de desembre

Hora: 17.00 h

Lloc: Teatre Municipal Xesc Forteza (c. de la Calatrava, 11)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, assistirà a l’acte «Vides que salven vides», organitzat amb motiu del miler de donants d’òrgans que hi ha hagut a l’Hospital Universitari Son Espases d’ençà que es va posar en marxa el Programa de Donació d’Òrgans a les Illes Balears, l’any 1989, amb la col·laboració de l’entitat Asociación para la Lucha contra las Enfermedades del Riñón (ALCER) Illes Balears.

A l’acte hi participarà també la consellera de Salut, Manuela García, un pacient trasplantat i un familiar d’un donant.

Es farà un reconeixement als professionals de la coordinació de trasplantaments de l’Hospital i a la presidenta d’honor d’ALCER, Manuela de la Vega.

La presidenta pronunciarà unes paraules i, després, tindrà lloc el monòleg TRANS-PLANTAR, a càrrec de l’actor mallorquí Pep Noguera.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.