LOGO CAIB
8 juny 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:30h

NOVA CONVOCATÒRIA

POSTA TORTUGA MARINA MALLORCA  

Dia: Dijous, 8 de juny
Hora: 9:30 h
Lloc: platja de Can Pere Antoni (Palma)

El conseller de Medi Ambient i Territori en funcions, Miquel Mir, i el coordinador del departament de fauna marina del Consorci per a la Recuperació de Fauna de les Illes Balears (COFIB), Guillem Félix, explicaran els detalls de la primera posta registrada de tortuga marina a l'illa de Mallorca i que s'ha produït, aquesta matinada, a la platja de Can Pere Antoni.

2)10:30h

TASQUES JULIETTE CAIMARI

Dia: dijous, 8 de juny
Hora: 10.30h
Lloc:  Comuna de Caimari. Punt de trobada: Àrea recreativa sa Coveta negra.

El conseller de Medi Ambient i Territori en funcions, Miquel Mir, i el director general d'Espais Naturals i Biodiversitat, Llorenç Mas, visiten les tasques de restauració ambiental iniciades recentment a la Comuna de Caimari per reparar els danys ocasionats per la borrasca Juliette a les masses forestals de la zona.

3)12:00h

DONACIÓ D’ÒRGANS

Dia: dijous, 8 de juny

Hora: 12.00 h

Lloc: sala de premsa de la Conselleria de Salut i Consum a Plaça d’Espanya

La consellera de Salut i Consum en funcions, Patricia Gómez; el subdirector d'Hospitals del Servei de Salut, Paco Albertí, i el coordinador autonòmic de Trasplantaments, Miguel Agudo, donaran a conèixer les darreres dades de donacions i de trasplantaments d’òrgans a les Illes Balears.

4)13:00h

CAMPIONAT BÀSQUET 3x3

Dia: dijous, 8 de juny 
Hora: 13 h
Lloc:  pistes de joc del Parc de la Mar de Cala Millor, davant el Centre d'Informació Turística

La consellera d'Afers Socials i Esports en funcions, Fina Santiago, i el director general d'Esports, Carles Gonyalons, assisteixen a l'acte de presentació del Campionat d'Espanya de Bàsquet 3x3 U17 de clubs, que se celebrarà del 9 a l’11 de juny a Cala Millor.

5)17:00h

FINAL CURS AMITICIA

Dia: dijous, 8 de juny
Hora: 17 h
Lloc: CaixaForum. Palma

La consellera d'Afers Socials i Esports en funcions, Fina Santiago, assisteix a l'exposició de final de curs creada per les persones usuàries de l'associació Amiticia en el seu Festival de Primavera 2023.

6)18:00h

ART CONTEMPORANI

Dia: dijous, 8 de juny
Hora: 18 h
Lloc: Galeria Fran Reus (Passeig Mallorca, 4)

La directora general de Cultura, Catalina Solivellas, assisteix a la inauguració de l'Art Palma Summer 2023, propostes expositives d'estiu dels espais de l'associació de galeristes Art Palma.