11 juny 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per demà AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per demà

Actes programats

1)10:00h

INAUGURACIÓ COMPLEX BALEAR DE RECERCA

Dia: dimecres, 12 de juny

Hora: 10.00 h

Lloc: ParcBit (c. de Blaise Pascal, 6)

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà a la inauguració del Complex Balear de Recerca, al ParcBit, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc dels programes operatius FEDER 2007-2013 i 2014-2021 de les Illes Balears.

A l’acte inaugural també hi assistiran el vicepresident i conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, i el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera. A més, hi seran presents el rector de la UIB, Jaume Carot; la directora general de Fons Europeus del Ministeri d’Hisenda, Esperanza Samblás, i el cap adjunt de la Unitat Portugal-Espanya de la Comissió Europea, Diego Villalba de Miguel, entre altres autoritats.

A l’inici de l’acte, les autoritats assistents pronunciaran unes paraules i, tot seguit, faran un recorregut pels diferents edificis del Complex. 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)11:30h

BATLESSA DE CAPDEPERA

Dia: dimecres, 12 de juny

Hora: 11.30 h

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, rebrà en audiència la batlessa de Capdepera, Mireia Francesca Ferrer, al Consolat de Mar.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)13:00h

30È ANIVERSARI CONSELL CONSULTIU

Dia: dimecres,12 de juny

Hora: 13.00 h

Lloc: seu del Consell Consultiu de les Illes Balears a Palma (c. de Rubén Darío, 12, 1r, 2n esq.)

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà a l’acte de celebració del 30è aniversari del Consell Consultiu de les Illes Balears, acompanyada del seu president, Felio José Bauzà, i del president del Parlament, Gabriel Le-Senne.

A l’inici de l’acte s’inaugurarà una sala de retrats dels presidents del Consell Consultiu de les Illes Balears. Tot seguit, la presidenta tancarà la cerimònia amb unes paraules.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

4)17:00h

JORNADA ASSOCIACIONS DE PACIENTS

Dia: dimecres, 12 de juny

Hora: 17.00 h (inici) 18.00 h (arribada de la presidenta)

Lloc: CaixaForum Palma (plaça de Weyler, 3)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, assistirà a la cloenda de la jornada de treball amb les associacions de pacients de les Illes Balears, que tindrà lloc al CaixaForum Palma. La presidenta estarà acompanyada per les conselleres de Salut, Manuela García, i de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, i pel director de la Plataforma d’Organitzacions d’Associacions de Pacients (POP), Pedro Carrascal, entre altres autoritats.

Les autoritats visitaran, en primer lloc, els diversos grups de treball i després es traslladaran a l’auditori on es durà a terme la cloenda de la jornada (18.30 h, aproximadament). La presidenta Margalida Prohens clourà l’acte amb unes paraules i, a continuació, es lliuraran els diplomes de participació.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.