15 d’abril 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)09:30h

PATRONAT ES BALUARD

Dia: dilluns, 15 d’abril

Hora: 9.30 h

Lloc: Es Baluard Museu (pl. de la Porta de Santa Catalina, 10)

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assisteix a la sessió ordinària del Patronat de la Fundació Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma. A la reunió, també hi seran presents el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzá; el secretari autonòmic de Cultura i Esports, Pedro Vidal; el president del Consell Insular de Mallorca, Llorenç Galmés, i el batle de Palma, Jaime Martínez, entre altres autoritats. El secretari d’Estat de Cultura, Jordi Martí, intervindrà telemàticament en la reunió.

Una vegada finalitzada la sessió ordinària (a les 11.00 h, aproximadament), es farà una foto de grup a l’entrada del Museu i el secretari autonòmic de Cultura i Esports atendrà els mitjans de comunicació.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)11:30h

OBRES METRO PARC BIT

Dia: dilluns, 15 d’abril

Hora: 11.30 h

Lloc: entrada del Parc Bit (pàrquing 3)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, juntament amb el vicepresident i conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, i la consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, visita aquest dilluns les obres que s’estan duent a terme per perllongar la línia de metro fins al Parc Bit. També està prevista la presència del rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Jaume Carot, i del gerent d’SFM, José Ramón Orta, entre altres autoritats.

Una vegada duita a terme la visita, es faran declaracions als mitjans de comunicació.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)19:00h

PRESENTACIÓ LLIBRE

Dia: dilluns, 15 d’abril

Hora: 19.00 h

Lloc: Quars Llibres (c. de les Parellades, 12, Palma)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, assisteix a la presentació de la novel·la Una ombra blanca, de Carme Riera, que tindrà lloc a la llibreria Quars.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.