17 d’abril 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:45h

DIA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA AL CARRER

Dia: dimecres 17 abril
Hora: 09.45 hores
Lloc: Parc de Son Cotoner (carrer de Salvador Dalí, altura del CEIP Marian Aguiló)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, la directora general de Primera Infància, Atenció a la Diversitat i Millora Educativa, Neus Riera, i la directora general de Salut Pública de la Conselleria de Salut, Elena Esteban, participaran en la 14ª edició del Dia de l'Educació Física al Carrer organitzat pel Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i l'Esport de les Illes Balears (COLEF Illes Balears) que enguany durà per lema "Educació física i salut mental". La gerent del COLEF Illes Balears, Elena Pérez, també assistirà a l'acte. S'atendrà als mitjans de comunicació que ho desitgin.

2)11:00h

Taula rodona: La importància de la sostenibilitat per al turisme

Dia: Dimecres, 17 d'abril
Hora: 11:00 h
Lloc: Estadi Mallorca Son Moix

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, participarà en la taula rodona "La importància de la sostenibilitat per al turisme" que organitza el RCD Mallorca. A la taula també participaran Alfonso Diaz, Ceo de Negoci RCD Mallorca; Gonzalo Cañete, CEO Iberia de Pre Zero; i David Baixauli, director de Sostenibilitat de LaLiga.

3)12:00h

PREMIS IEMPRÈNJOVE JEA

Dia: dimecres 17 d'abril 2024
Hora: 12.00 hores
Lloc: Saló d'actes de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia (plaça de Son Castelló, 1, Palma)

La directora gerent de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), Sílvia Delgado, i el conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, participaran en l'inici de l'acte de lliurament dels premis Iemprènjove JEA en els que participen un total de 10 centres educatius, els quals presentaran els seus projectes.

4)16:30h

CURS POLICIA LOCAL

Dia: dimecres, 17 d'abril
Hora: 16.30 h.
Lloc: Quarter de la Policia Local de Calvià (C/. Alacant, 36. Polígon Son Bugadelles)

La consellera Antònia Maria Estarellas visitarà el Curs de Monitor de Tir de Policia Local, organitzat per l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), a la galeria de tir del quarter de la Policia Local de Calvià, on es duen a terme les sessions pràctiques. L'acte comptarà també amb l'assistència del batle de Calvià, Juan Antonio Amengual. S'atendrà els mitjans de comunicació.