4 desembre 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:30h

Convocatòria modificada

Avda. de España, 49, Eiviss

PRESSUPOSTS 2024

Dia: dilluns, 4 de desembre
Hora: 09:30 h
Lloc: Av. d'Espanya, 49, Eivissa

El vicepresident i conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, acompanyat del director general de Pressupost i Finançament, Tomeu Alcover, viatja a Eivissa per presentar els pressuposts del 2024 de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Primer, es reuneix amb el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí; el seu equip de Govern i els batles dels municipis. A las 11 hores, s'atendrà als mitjans de comunicació i, seguidament, hi haurà una reunió amb entitats socials de l'illa.

2)10:00h

VISITA HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

Dia: Dilluns, 4 de desembre 2023

Hora: 10:00 h

Lloc: Hospital Sant Joan Déu (Palma)

La consellera de Salut, Manuela García, i el director de l'IB-Salut, Javier Ureña, assisteixen a la presentació de l'Electroestimulador magnètic transcranial, únic a les Balears per a teràpies de neurorehabilitació.

 

3)12:00h

DADES D'ATUR I AFILIACIÓ

Dia: dilluns, 3 de desembre
Hora: 12:00 h
Lloc: sala de premsa de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia. (Pl. de Son Castelló, 1. Polígon de Son Castelló, Palma)

El conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, i la directora general de Treball i Salut Laboral, Catalina Cabrer, compareixen en roda de premsa per valorar les dades d'atur i afiliació del mes de novembre.

La intervenció es podrà seguir pel canal habitual de streaming.

4)13:00h

LLIURAMENT DE PREMIS IEMPRÈN

Dia: dilluns, 4 de desembre
Hora: 13.00 h
Lloc: sala d’actes de l’edifici de Son Lledó (UIB)

El conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, i el rector de la Universitat de les Illes Balears, Jaume Carot, entreguen els Premis Iemprèn per a treballs de fi de grau o de màster de la UIB.

Aquests Premis Iemprèn s’emmarquen dins les accions de la Càtedra Iemprèn, a través de la qual l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) aporta 25.000 euros a la UIB per dur a terme accions de foment de l’esperit i la vocació emprenedora entre els estudiants universitaris.

També hi assistiran la vicerectora d'Innovació i Transformació Digital, Loren Carrasco; el director general d’Empresa, Autònoms i Comerç, José Antonio Caldés; el director de la FUEIB, Luis Vegas; la directora gerent de l’IDI, Silvia Delgado, i el director de la Càtedra Iemprèn, Abel Lucena, a més dels guanyadors i gran part dels participants.