27 febrer 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)12:30h

PRESENTACIÓ LÍNIES D'AJUTS DE L'IEB

Dia: dimarts, 27 de febrer
Hora: 12:30 h
Lloc: Can Oleo (C. de l'Almudaina, 4)

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, i el director de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), Llorenç Perelló, presentaran les noves convocatòries d’ajuts que oferirà l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) per aquest any 2024, que augmenten 620.000 euros respecte de l'any passat.

Les convocatòries de subvencions són: projecció exterior de la de música, projecció exterior de les arts escèniques, projecció exterior de les arts visuals, projecció exterior de la literatura, el pensament, el còmic i la il·lustració, la de fires i festivals, la de jornades d’estudis locals de les Illes Balears, la de creació, la d’investigació, la d’edició de recerca i divulgació de les Illes Balears, la de centres de creació, la de foment de l’ús del català i la de mitjans de comunicació en català.

2)19:00h

CIFP POLITÈCNIC DE LLEVANT

Dia: dimarts, 27 de febrer
Hora: 19.00 hores
Lloc: Aula Magna del CIFP Politècnic de Llevant (camí de ses Tapareres, 32, Manacor)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, assistirà a la inauguració del nou Centre Integrat de Formació Professional de Llevant. També acudirà a l'acte la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, Catalina Jiménez. El director del CIPF Politècnic de Llevant, Miquel Amengual, rebrà les autoritats i les acompanyarà en un reconegut pel centre.