22 d’abril 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:00h

JORNADA HUMANITZACIÓ

Dia: dilluns, 22 d’abril

Hora: 9.00 hores

Lloc: sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases

La consellera de Salut, Manuela García, participa en l’acte inaugural de la Jornada “Humanització i excel·lència en la gestió sanitària” organitzada pel grup social ONCE.

2)10:30h

ART JOVE 2024

Dia: Dilluns 22 d'abril
Hora: 10.30 h
Lloc: Conselleria de Famílies i Afers Socials (plaça Drassana, 4. Palma)

La consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, presentarà aquest dilluns el programa Art Jove 2024, que convoca l'IBJOVE.

3)11:00h

FIRA NÀUTICA

Dia: dilluns, 22 d'abril de 2024
Hora: 11.00 h
Lloc: sala d'actes de l'edifici Port Center (Autoritat Portuària de Balears), Moll Vell de Palma

El conseller d'Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, presentarà la 40 edició del Palma International Boat Show, que obrirà les seves portes del 25 al 28 d'abril.
La presentació comptarà amb la participació de la gerent del IDI, Silvia Delgado, el president de l'Autoritat Portuària, Javier Sanz, el president del Balearic Marine Cluster, Toni Salom, i el president de l'Associació d'Empreses Nàutiques de les illes Balears (AENIB), Jaume Vaquer.
La fira està organitzada per la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia, a través del IDI, i Balearic Yacht Brokers Association.

4)11:00h

NOVETATS 0-3

Dia: dilluns 22 d’abril 2024

Hora: 11.00 hores

Lloc: CEIP Anselm Turmeda (carrer del Cap Blanc, 15, Palma)

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, la directora general de Primera Infància, Atenció a la Diversitat i Millora Educativa, Neus Riera, i la directora general de Planificació i Gestió Educatives, Catalina Ginart, presentaran les novetats quant al primer cicle d’Educació Infantil per al pròxim curs escolar.

5)12:00h

VISITA HOSPITAL GENERAL

Dia: dilluns, 22 d'abril

Hora: 12.00 h

Lloc: Hospital General de Mallorca (plaça de l'Hospital, 3, Palma)

La consellera de Salut, Manuela García, acompanyada del director general del Servei de Salut, Javier Ureña, visitarà les instal·lacions renovades de la Unitat de Convalescència C de l'Hospital General de Mallorca.

La consellera de Salut, juntament amb altres autoritats del sector sanitari, visitaran la Unitat de Convalescència C, que ha estat reformada i compta amb nous espais per als pacients. En acabar el recorregut, s'atendrà els mitjans de comunicació.

6)13:00h

carrer palau reial, 17

ESBORRANY DECRET DE SIMPLIFICACIÓ ADMINISTRATIVA

Dia: dilluns, 22 d'abril

Hora: 13 h.

Lloc: Conselleria d'Economia, Hisenda i Innnovació, carrer Palau Reial, 17, Palma

El vicepresident del Govern, Antoni Costa, explicarà davant els mitjans de comunicació la proposta de esborrany del decret llei de Simplificació i Racionalització Administratives elevada per la Comissió de Simplificació i Racionalització Administratives de les Administracions Públiques de les Illes Balears.

Hi haurà cobertura gràfica oficial i emissió en directe.

7)18:30h

PROJECCIÓ DEL CURTMETRATGE MALLORCA (1986), D'AGUSTÍ VILLARONGA

Dia: Dilluns, 22 d'abril
Hora: 18:30h
Lloc: Sala Augusta de Palma

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, assistirà, acompanyat del secretari autonòmic de Cultura i Esports, Pedro Vidal, a l'acte d'homenatge a Agustí Villaronga, director de cinema, amb la projecció del seu curtmetratge Mallorca (1986), que organitza el Consell Insular de Mallorca.