LOGO CAIB
2 d’octubre 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)10:00h

REUNIÓ AMB LA DIRECCIÓ DEL CIFP NAUTICOPESQUERA

Dia: dilluns 2 d'octubre
Hora: 10.00 hores
Lloc: sala de reunions de la cinquena planta de la conselleria d'Educació i Universitats

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, es reuneix amb el director del Centre Integral de Formació Professional Nauticopesquera de Palma, Antoni Mulet. En acabar la reunió s'atendrà als mitjans de comunicació. Es preveu que la trobada finalitzi al voltant de les 10 hores.

2)10:30h

REUNIÓ CONSELLERA DE FAMÍLIES I AFERS SOCIALS AMB LES FAMÍLIES DE LA RESIDÈNCIA COLISEE

Dia: dilluns, 2 d’octubre
Hora: 10:30 h
Lloc: carrer del Bisbe Abad i Lasierra, 47, baixos, 07800 Eivissa

La consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, acompanyada del director general d’Atenció a la Dependència, Pedro Codes, es reunirà amb representants de les famílies de la Residència Colisee a Eivissa

S’atendran els mitjans de comunicació en acabar la reunió.

3)12:00h

FIRA B! D'ARTS ESCÈNIQUES

Dia: Dilluns 2 d'octubre de 2023
Hora: 12:00 h
Lloc: Conselleria de Turisme, Cultura i Esports (C. de Montenegro, 5)

El director general de Cultura del Govern de les Illes Balears, Pedro Vidal, i el director de l’Institut d’Estudis Baleàrics, Llorenç Perelló, presentaran dilluns, dia 2 d’octubre, el programa de Fira B! d’Arts Escèniques.

A la roda de premsa es presentarà el programa d’arts escèniques, que enguany compta amb un total de 27 espectacles de teatre, circ, dansa, nous formats i carrer.

El propòsit principal de Fira B! és donar a conèixer les creacions recents més representatives dels artistes de les illes, així com incentivar les xarxes d’intercanvi entre professionals d’aquest sector, tant de dins com de fora de la comunitat autònoma a nivell nacional i internacional.

4)12:30h

CONSELL DE GOVERN EXTRAORDINARI

Dia: dilluns, 2 d'octubre

Hora: 12,30 h

Lloc: sala de premsa del Consolat de Mar i via xarxes i web del Govern

 

Compareixença en roda de premsa per donar compte de l'acord del Consell de Govern extraordinari. La roda de premsa serà presencial i es podrà seguir també per les xarxes socials i la web del Govern de les Illes Balears. Els mitjans que vulguin formular preguntes podran fer-ho enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 627 495 243, en què han d’indicar el nom del redactor o redactora i el del mitjà.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

5)12:30h

 

VISITA A LA RESIDÈNCIA CAN RASPALLS

Dia: dilluns, 2 d’octubre
Hora: 12.30 h
Lloc: Residència Can Raspalls (carrer de Ca Raspalls, s/n. Sant Jordi de Ses Salines.)

La consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, acompanyada del director general d'Atenció a la Dependència, Pedro Codes, visitarà la Residència Can Raspalls. També assistirà a la visita la consellera de Benestar Social del Consell d’Eivissa, Carolina Escandell.