16 d’abril 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)09:00h

TROBADA AMB JOVES

Dia: dimarts, 16 d’abril 
Hora: 09.00 h 
Lloc: Palau de Congressos de Palma

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà a la trobada amb joves, per donar visibilitat a la primera generació sense tabac i a la signatura del manifest sobre aquest tema, que organitza ‘Lo que de verdad importa’ i l’Associació Espanyola contra el Càncer de les Illes Balears.

També hi seran presents el president de l’Associació Espanyola contra el Càncer, José Reyes; la directora general de ‘Lo que de verdad importa’, Maria Franco; el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés; el batle de Palma, Jaime Martínez, la consellera de Salut, Manuela García i el conseller d'Educació i Universitats, Toni Vera.

La presidenta del Govern firmarà el manifest de l’Aliança del Moviment Sense Tabac.

Hi haurà cobertura gràfica oficial

2)10:00h

PLE DEL PARLAMENT

Dia: dimarts, 16 d'abril

Hora: a partir de les 10 hores

Lloc: Parlament de les Illes Balears

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà aquest dimarts a la sessió ordinària del Ple del Parlament de les Illes Balears, en què respondrà a les preguntes formulades pels grups parlamentaris.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)12:00h

PRESA DE POSSESSIÓ DEL TINENT FISCAL

Dia: dimarts, 16 d’abril

Hora: 12.00 h

Lloc: Palau de Justícia (plaça del Mercat, 12, Palma).

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà a la presa de possessió del tinent fiscal de la Fiscalia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, Adrián Salazar Larracoechea.

A l’acte també hi assistirà el fiscal general de l’Estat, Álvaro García Ortiz; el president del TSJIB, Carlos Gómez Martínez; la fiscal de sala i cap de la Fiscalia Especial Antidroga, Rosa Ana Morán Martínez; la fiscal de sala cap de la Unitat de Suport de la FGE, Esmeralda Rasillo López, i el fiscal superior de les Illes Balears, Julio Cano Antón.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.