27 setembre 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)08:40h

Centre Bit Raiguer

I JORNADA RISCBAL

Dia: dimecres, 27 de setembre de 2023
Hora: 8:40
Lloc: Centre Bit Raiguer (Inca)

 

La consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas, assistirà a l'obertura de la I Jornada Riscbal i a la inauguració del seu laboratori. A l'acte l'acompanyarà el director general d'Emergències i Interior, Sebastià Sureda.

A les 8:45 es farà una visita al nou laboratori Riscbal i es farà l'atenció als mitjans a càrrec del director general d'Emergències i Interior, Sebastià Sureda i del Dr. Joan Estrany, director de Riscbal.

2)09:00h

MESA SECTORIAL D'ENSENYAMENT PÚBLIC

Dia: dimecres 27 de setembre
Hora: 09.00 hores
Lloc: sala de juntes de la Direcció General de Personal Docent (1a planta)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, serà present a la sessió extraordinària de la Mesa Sectorial d'Ensenyament Públic que començarà a les 9.00 hores sense límit de temps. A l'inici de la Mesa es podran prendre imatges. Una vegada finalitzada la Mesa el conseller Antoni Vera atendrà els mitjans de comunicació.

3)11:30h

Centre Empresarial Son Espanyol, Calle Laura Bassi,1, 07121 Palma

NIT DE LA RECERCA

Dia: 27 de setembre
Hora: 11.30h
Lloc: Sala de premsa de la Fundació Bit.

El secretari autonòmic d'Innovació i Societat Digital, Antoni Carmona, presentarà la programació d'activitats organitzades amb motiu de la commemoració de l'European Researchers' Night, una iniciativa de la Comissió Europea per a la promoció de la divulgació científica. A les Illes Balears, enguany, els actes s'han concentrat en un acte unitari que es durà a terme a cada una de les Illes i on participaran el diferents centres de recerca.

L'acompanyaran representants dels centres de recerca de Mallorca: Antoni Quetglas, director del COB-IEO; Georgina Brunet, gerent de l'IRFAP; Dra. Antònia Barceló Bennàssar, directora científica de l'IdISBa; Marco Polin, investigador de l'IMEDEA; Emilio Hernández-Garcia, director de l'IFISC; Rosa Rodríguez, responsable d'estratègia corporativa del SOCIB; Victor Homar, vicerector d'Investigació de la UIB, i Carolina Moran, responsable de comunicació de la delegació del CSIC a les Illes Balears.