LOGO CAIB
1 juny 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per demà PPrevisions

Previsions per demà

Actes programats

1)11:00h

TROBADA MENORCA

Dia: divendres, 2 de juny de 2023
Hora:11 hores
Lloc: Conservatori de Ferreries. Avinguda Son Morera, Ferreries

108 alumnes de 6 centres de Menorca participen aquest divendres, 2 de juny, a la Trobada d'alumnat promotor de la convivència i el benestar que se celebra a la seu del Conservatori de Ferreries, a Menorca. La jornada s'inicia a les 9.00 i constarà de diferents tallers a més del lliurament de diplomes a l'alumnat participant a les 12:25 hores.

El director territorial d’Educació a Menorca, Joan Marqués i la directora de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar, Convivèxit, Aina Amengual, atendran els mitjans de comunicació interessats a les 11 hores, moment previst per al berenar.

Els centres que hi participen són els CEIP: Joan Benejam (Ciutadella), Antoni Juan Alemany (Maó), Sa Graduada (Maó), Mare de Deu del Carme (Maó) i els IES: Josep Maria Quadrado (Ciutadella), Cap de Llevant (Maó),

La Conselleria d’Educació i Formació Professional, mitjançant l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar, Convivèxit, ha organitzat les Trobades d’alumnat promotor de la convivència i el benestar 2023 amb l'objectiu de fer públic l’agraïment a la implicació d’aquests alumnes a la tasca de la mediació, compartir experiències, crear xarxes de col·laboració entre els centres, així com facilitar el contacte entre mediadors.  

La primera jornada es va celebrar dia 2 de maig a Mallorca i la segona a Eivissa, el passat 26 de maig.

La mediació entre alumnes és una eina preventiva estesa a molts de centres educatius de les Illes Balears que funciona des de fa anys. La intenció de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar és promocionar aquesta eina i la resta de pràctiques restauratives que milloren la convivència i fan prevenció de la violència. 

Es pot consultar més informació sobre aquest tema a la web de Convivèxit.

2)12:00h

DADES AFILIACIÓ I ATUR MAIG

Dia: divendres, 2 de juny

Hora: 12.00 h

Lloc: Conselleria de Model Econòmic. (C/ Montenegro, 5. Palma)

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball en funcions, Iago Negueruela, acompanyat pel director general de Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou, ofereix les dades d'afiliació i atur del mes de maig.

La roda de premsa serà presencial i es podrà seguir també pels canals de les xarxes socials i la pàgina web del Govern de les Illes Balears. En tot cas, s’enviarà l’enllaç minuts abans de l’inici.

Podeu formular preguntes enviant un missatge de whatsapp al telèfon 619189477 indicant el nom del redactor o redactora i el del mitjà.