LOGO CAIB
17 març 2023 <10aL>Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura

Es lliuren els premis Concurs Joan Fuster d’Aforismes a Formentera i Eivissa NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Es lliuren els premis Concurs Joan Fuster d’Aforismes a Formentera i Eivissa

El certamen s’emmarca en els actes de l’Any Joan Fuster

Els premis del Concurs Joan Fuster d’Aforismes han estat lliurat als guanyadors de Formentera i Eivissa. El certamen té dues categories, una dirigida als alumnes d’educació secundària obligatòria i cicles formatius de grau mitjà, i una altra a batxillerat i cicles formatius de grau superior.

Els guanyadors de Formentera han estat Yasser El Mansouri, Kiran Sardury i Pere Serra, mentre que a Eivissa els guardonats han estat Inès Ruiz, Sara Naomi, Zoe Fernández, Andreu Bonet, Angelina Nicoleta i Africa Ayala.

Els premis són un viatge al País Valencià de dos dies, que inclou la visita a l’Espai Joan Fuster de Sueca i a diferents llocs culturalment rellevants de la ciutat de València, un lot de llibres i entrades a les dues pel·lícules d’anime previstes en el Festival d’Anime i Manga. 

El concurs s’emmarcava en els actes de l’Any Fuster i ha estat organitzat per la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa i la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.

La Generalitat Valenciana, la Generalitat de Catalunya i el Govern de les Illes Balears varen declarar el 2022 com a Any Joan Fuster, en commemoració del centenari del naixement d’aquest intel·lectual, escriptor i activista cultural.