LOGO CAIB
31 març 2023 Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:30h

VELA I WINDSURF

Dia: divendres, 31 de març de 2023
Hora: 9.30h
Lloc: Port d'es Molinar, Palma

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago i el president d’Autoritat Portuària de Balears, Jaume Colom, presenten el projecte i visiten l’espai on s’hi construiran les noves instal·lacions per a formació i tecnificació de Vela i Windsurf. També hi assistiran el director general d’Esports, Carles Gonyalons, la presidenta de la Federació de Vela de les Illes Balears, Catalina Darder, i el president de Federació Espanyola de Vela, José Javier Sanz.

 

2)10:00h

PRESENTACIÓ

Dia:divendres, 31 març
Hora:10 hores 
Lloc: Escola Institut Aurora Picornell, carrer Amer, 46. Palma

 

Divendres, 31 de març, el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández i de la directora de l’ Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar, Convivèxit, Aina Amengual, assisteix a la presentació del còmic “Aurora Picornell: les bales no podran matar les idees”.

3)10:00h

CURS POLICIA LOCAL MENORCA

Dia: divendres, 31 de març 
Hora: 10 h
Lloc: Comissaria de la Policia Local de Ciutadella (carretera Me-1, km 43,5, Ciutadella)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, assisteix a l'acte d'inauguració de la 44ª promoció del Curs bàsic de capacitació de policia local a Menorca. A l'acte estarà acompanyada de la directora gerenta de l'EBAP, María del Carmen Iglesias.

4)10:00h

ZONA D'ESCALADA SON TRIES

Dia: Divendres, 31 d'agost
Hora: 10h
Lloc: Aparcament de l'àrea recreativa de Son Tries. Esporles.

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i el director general d'Espais Naturals i Biodiversitat, Llorenç Mas, presentaran la zona d'escalada ubicada a Son Tries, la primera ubicada dins una finca pública del Govern de les Illes Balears.

5)11:30h

NITRATS

Dia: divendres, 31 de març
Hora: 11.30 hores
Lloc: Sala de premsa de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació (carrer Eusebi Estada, 145, Palma)


El director general d'Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural, Fernando Fernández, explica l'estudi sobre la identificació de les fonts de contaminació per nitrats a les Illes Balears.

6)12:00h

CÀNCER DE COLON

Dia: divendres, 30 de març

Hora: 12.00 h

Lloc: c. del Sindicat, 50, Palma.

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, visita la taula informativa que instal·la l’Associació Espanyola contra el Càncer a Palma coincidint amb la commemoració del Dia Mundial Contra el Càncer de Colon. En l’acte de divulgació i conscienciació participaran la directora general de Salut Pública i Participació, Maria Antònia Font i el responsable del programa de detecció precoç, Guillem Artigues, así como el president de l’AECC Balears, José Reyes, i el president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears, Antoni Real.

 

 

7)12:00h

NOVA SEU DE L'EBAP A MENORCA

Dia: divendres, 31 de març 
Hora: 12 h
Lloc: Ajuntament de Maó

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, assisteix a la signatura del conveni amb el batle de Maó, Héctor Pons, per ubicar la futura seu de l'l’Escola Balear d’Administració Pública a l'Antic Quarter de Santiago. Acompanyarà a la consellera la directora gerenta de l'EBAP, María del Carmen Iglesias.

8)12:00h

OBERTURA GUARDIOLA CLUB POLLENTIA RESORT
Dia: Divendres, 31 de març
Hora: 12h
Lloc: PortBlue Club Pollentia Resort & Spa. Carretera d'Alcúdia, km 2. (https://goo.gl/maps/nfnmavFNSN6GVT5L9)

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i el director general d'Espais Naturals i Biodiversitat, Llorenç Mas, es reuniran amb la direcció del Portblue Club Pollentia Resort per fer un seguiment del conveni per a la conservació de la Reserva natural de s'Albufereta que mantenen i, posteriorment, obrir la guardiola que hi ha a l'hotel i des de la qual es fa una contribució anual per al manteniment i preservació de l'espai natural protegit.

9)12:00h

REUNIÓ TRANSPORTS BALEARS I CANÀRIES

Dia: divendres, 31 de març
Hora: 12h
Lloc: Conselleria de Mobilitat i Habitatge (carrer la Palma, 4)

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí es reuneix amb el conseller d’Obres Públiques, Transports i Habitatge del Govern de Canàries, Sebastián Franquis, per abordar diferents temes en comú relacionats amb el món del transport.

ATENCIÓ ALS MITJANS:

Al llarg del matí tindran lloc diferents reunions. Els mitjans gràfics podran agafar imatges de les reunions prèvies a la compareixença en roda de premsa, a les 12h, dels dos consellers. Reunions prèvies amb cobertura per a mitjans gràfics: 

         10h Reunió amb representants de les patronals del transport

         11h Reunió amb representants dels sindicats del transport

 

 

 

10)12:30h

CONVENI PIMEM FONS EUROPEUS

Dia: divendres, 31 de març
Hora: 12.30 h (imatges i declaracions)
Lloc: Sala de juntes de Ca n'Oleo

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, acompanyat pel director de l'Oficina de Planificació i Coordinació d'Inversions Estratègiques (OIE), Joan Carrió, es reuniran amb el president de PIMEM, Jordi Mora, per acabar de tancar els detalls d’un conveni de col·laboració per d'oferir servei d'assessorament i suport a empreses que en faciliti l'accés als fons europeus NextGeneration.

11)13:30h

EMBLEMÀTICS CAMPOS

Dia: divendres, 31 de març de 2023
Hora: 13.30 h
Lloc: Sala de Plens de l’Ajuntament de Campos (plaça Major, 1, Campos)

El secretari autonòmic de Sectors Productius i Memòria Democràtica, Jesús Jurado, i la batlessa de Campos, Francisca Porquer, entregaran les plaques d’Emblemàtics Balears als setze establiments adherits del municipi. També participaran en la visita el director general de Comerç, Miquel Piñol; la directora gerent de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), Mariona Luis; i el regidor de Comerç, Rafel Adrover, així com representats dels comerços.

El projecte Emblemàtics Balears neix de la necessitat de protegir l’activitat comercial de proximitat i, més específicament, la dels establiments amb més tradició dels municipis. Un dels objectius d’aquest projecte és donar a conèixer la singularitat de cada municipi a través dels seus establiments emblemàtics.