LOGO CAIB
23 setembre 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)19:00h

NIT DE L’ART 2023

Dia: dissabte, 23 de setembre

Hora: 19.00 h

Lloc: Centre Cultural la Misericòrdia (plaça de l’Hospital, 4, Palma)

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà aquest dissabte a l’acte organitzat al Centre de la Misericòrdia i visitarà diferents galeries i centres expositius amb motiu de la celebració de la Nit de l’Art 2023.

A l’acte de la Misericòrdia hi assistiran també el president del Consell Insular de Mallorca, Llorenç Galmés; la vicepresidenta primera i consellera de Cultura i Patrimoni del Consell Insular de Mallorca, Antònia Roca; el director general de Cultura del Govern, Pedro Vidal, i el regidor de Turisme, Innovació, Cultura, Esports, Restauració i Coordinació Municipal, Javier Bonet. També hi serà present un representant d’Art Palma. Just després dels parlaments, les autoritats assistents visitaran les exposicions organitzades al Centre de la Misericòrdia.

A continuació, la presidenta Prohens iniciarà un recorregut per diferents galeries i centres expositius participants en la Nit de l’Art 2023. L’itinerari previst és el següent: Galeria Xavier Fiol (carrer de Sant Jaume, 23A), Pep Llabrés Art Contemporani (carrer de Sant Jaume, 17), ADEMA a la Fundació Barceló (carrer de Sant Jaume, 4), Can Balaguer (carrer de la Unió, 3), Teatre Principal (espectacle de dansa), Galeria Pelaires (carrer de Can Verí, 3), P Gallery (plaça de Cort, 3), Palau del Consell de Mallorca, Baró Galeria (carrer de Can Sanç, 13) i Sant Francesc Hotel (plaça de Sant Francesc, 5).

Hi haurà cobertura gràfica oficial.